CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k StupIT Girl: Blbost k Valentýnu! Dej své dívce třeba mobil ve tvaru srdce

Přítelkyni (v ideálním případě je i manželka přítelkyní) přijde malý dárek vhod kdykoliv, i na imperialistický svátek. :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Než kupovat podobný krám, tak to už nějaký obal na mobil se "srdíčkem", případně zadní deklík..

+1
-56
-1
Je komentář přínosný?

"Já vím. Nenávidíte Valentýn. Tenhle imperialistický svátek to od chlápků, jako jste vy, každoročně pěkně schytá."

Co se týče mne, tak nevím proč bych měl jeden svátek v roce (t.j.: svátek zamilovaných) slavit 2x. U nás (i pro mne) byl odjakživa svátek zamilovaných 1.květen, tak nevím proč bych to měl kvůli anglosaským svátkům měnit. Jsem vlastenec, takže mne nějaký anglosaský svátky nezajímaj. A vůbec to není o Valentýnu jako takovém. Stejný je v podstatě i svátek Halloween-Dušičky. Na naše historické tradice zapomínáme a taháme si sem svátky, které mají kořeny jinde.

Doporučil bych StupIT Girl trošku upustit páru v hrnci a zamyslet se nad sebou, jestli není špatně něco s ní, když začátkem článku "obhajuje" "cizí (anglosaské)" svátky. Jsem zvědavej jestli něco napíše až bude 1. květen (i když teď už možná jo).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No jo ale když ono se, díky těm dalším a dalším svátkům a oslavám, pak dá lidem prodat kdejaký šmejd a hezky na tom zvedat tržby....

+1
-47
-1
Je komentář přínosný?

Já bych zase doporučoval trochu poladit senzor ironie. A brát svět s humorem.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

My třeba neuznáváme ani tyto ukradané, podle tebe vlastenecké, svátky. Ono to vše souvisí s křesťanstvím a stím vším, co si pro svou víru přivlastnili - tedy i svátky ve stejné dny, kdy je již pohanští lidé slavili. Proto máme třeba 1. května - původně svátek Beltaine - svátek plodnosti a smrti. Navíc oslava zamilovanosti na požádání je pěkná kravina. My máme svátek zamilovaných v den, kdy jsme se poznali, což je mnohem adekvátnější :-)

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

v tom nesrdcovem tvaru to vypada jako vibrator - to jiste hodne zen uvita...

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

No jestli má vibrace, tak by šel i tak použít ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.