CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Krátce o odkladech her a výhrůžkách smrtí

Ten konec je dobrej :-)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Njn...my, co hrajeme vetsinove hry od Blizzardu, tak rozhodne nejsme zaskoceni nejakym "odlozenim" o par let :-D A vyplati se pockat...ostatne dobre, D3 melo problem par dni, protoze nestihaly servery, ale nic az tak hroznyho se nedelo...

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

nevím kdy hra měla vyjít, nebo kdy nakonec vyjde, ale jedno vím, již je vylisovaná a balí se do krabiček...

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Jeden email a hned jde z toho vycucat email. Gamergate dorazila na cesky internet.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Jeden email a hned jde z toho vycucat clanek. Gamergate dorazila na cesky internet.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

"Az to bude hotovy"

Vyborna fraze, nicmene v jakemkoliv jinem oboru nez je programovani po ni s nejvetsi pravdepodobnosti bude nasledovat vyhazov, protoze treba barak se takhle stavet neda. Programatori jsou totiz jedini na svete, kterym projde ze nevi kdy dokonci svou praci a klidne si ji o rok o dva protahnou. Potiz je v tom, ze to vse obvykle nekdo financuje.

Kdyby Valve nemelo Steam, tak uz ten HalfLife 3 museli davno vydat.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Problem je v tom, ze u toho baraku mame hned od zacatku pomerne jasno, jak presne bude vypadat, jaky se pouzije material, jaky se pouzije technologicky postup, kolik delniku musi delat kolik hodin, aby se udelalo to a to.

U takove hry se lehce stane, ze v prubehu vyvoje se ukase, ze puvodni myslenka byla sice fajn, ale prisli jsme na mnohem lepsi a tak je treba pulku hry predelat, coz ale bude znamenat, ze bude hra vyrazne lepsi. A takze klidne opakovane.

Osobne soudim, ze je lepsi si pocket na super vytvor - viz hry od Blizzardu, nez dostat presne v terminu neco, co je sice fajn, ale mohlo to byt byvalo 100x lepsi.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"My jsme ale chtěli něco jiného, a navíc tam teď ještě chceme tohle a tohle."

Vyborná fráze, nicméně v jakémkoliv jiném oboru než je programování se po ní na vás s největší pravděpodobností každý realizátor vysere, protože třeba barák se takhle zadávat nedá.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zkus se zeptat "kdy to bude" malire, sochare, skladatele nebo spisovatele. Programovani neni prace u pasu, dokonce ani remeslo. Programovani je umeni.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Takmer celý herný priemysel je dnes založený na násilí a zabíjaní. Len sa pozrite čo už hrajú 5-6 ročné deti. Nie každý dospelí človek dokáže úplne oddeliť hranie hier od reality a čo potom deti. A zrazu sa firma ktorá dodáva simulátory zabíjania diví prečo chcú ich niektorý "chovanci" zabiť !

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Maji u takovych zprav rovnou pridat adresu herniho serveru kde hraci mohou vyjadrit svuj nazor nastroji na ktere jsou zvykli.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.