CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pokémon GO je pod krustou nudná hra, co moc nenabídne, ale...

Nostalgie? Spis Facebook.

Vetsina tech deti co tady beha okolo s telefonama pred tydnem nevedela ze existuje neco s nazvem Pokemon.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem tomu podlehl (25 let) :-) Nejdriv jsem se za sebe stydel kdyz jsem na verejnosti vytahoval pokemony, ale kdyz vidim ze skoro vsichni co to hrajou, jsou v mym veku, tak jsem v pohode :D Naopak decka skoro nepotkavam, z pochopitelnych duvodu, ze to neznaji... A navic to je pro ne moc prace, chodit ven. Oni radsi posedavaj u tech svych YT celebritek...

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

číčovina je to ultimátní, ale člověk může najít zajímavá místa, o kterých nevěděl. já jsem si například dneska prošel hřbitov a ukázalo mi to pár pěkných náhrobků v zapadlých koutech, kde jsem v životě nebyl :)

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Co je ingress? To slysim poprve ...... munzee je totalni peechovina, to jeste nekdo hraje?
Jinak je uz teda o mnoho levelu vyse geocaching.
Co se tyce pokemonu, je smutne videt tricatnika, jak se honi za imaginarni figurkou a zmatene klepe do telefonu, aby z toho mel nejake virtualni nesmyslne body ..... priznam se, ze jsem videl nazivo jedineho cloveka hrat tu kravinu. Kamos z prace ma iphone, tak jsem ho premluvil, ze to nainstaluje a mrknem, co je to za ultrapicovinu ..... usli jsme 20m, ulovili pokemona, smazali a hotovo:o) Jinak vsechny ostatni jsem videl jen na videich a to je fakt zalostny pohled. U kesek clovek aspon (samozrejme ani nahodou ne vzdy) obcas vidi nejake zajimave misto, ale s pokemonama se lidi splhaji na zcela nezajimave/nahodne mista a vetsinu stejne prilepeni do mobilu, takze z one "prochazky mestem" maji uplne hovno. Jediny smysl to ma na hololens (kde clovek aspon nevypada jak curak s mobilem v ruce - ale zas vypada jak curak s headsetem na hlave, ale aspon neni videt, co tam ma pustene:), ale neco mi rika, ze nez to vyjde pro windows (oficialne, jinak na windows se to da hrat daleko pohodlneji z pohodli domova:o), tak po te hre ani pes nestekne (a to to slibujou behem par tydnu).
S hololens by to mohlo byt mozna i zajimave jen tak nenapadne sledovat lidi, ale verim, ze pro to vzniknou daleko dumyslnejsi projekty.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Njn ten tvoj slavny Windows Phone s 5.5 aplikacema :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ultra pitchovinka, jo...ale fakt mě to vytáhlo ven, navíc jsem oprášil gps a zase jedu geocaching. víc chodím pěšky...až to omrzí, tak to omrzí. nedělám z toho tragédii.
navíc jsem to pařil už na emulátoru Nintenda na pc :D tam to ovšem bylo jiný kafe :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mě je 38, z Pokémonů znám jen toho žlutého Pičaku a stejně to hrají, právě pro to, že je to nenáročné a člověk při tom má trochu pohybu. Kdyby se tam chytaly berušky nebo cokoliv jiného, tak je mi to asi jedno, ale zvolit Pokémony byl jistě dobrý tah, aby to přitáhlo pozornost. Co se týká celkové vyprázdněnosti hry, nepochybuji o tom, že Niantic hru dále vyvíjejí a budou další funkce a možnosti přidávat.

Jinak doručuji tento rozhovor o Pokémon GO na DVTV.cz: http://video.aktualne.cz/dvtv/pokemon-go-ruce-si-mne-hlavne-google-vsech...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Google urobil aplikáciu pre ovečky, ktoré mu za svoje peniaze a čas ochotne zbierajú cenné data !

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mám rád hry a trávím u nich podstatnou část svého času vyhrazeného na odpočinek. Ani nemám nic proti značce Pokémon.
Pěkné ale je, že když vyhlásím, že se jde na houby, tak nejde nikdo. Děcka (a dospělí tuplem) nepoznají jasan od olše, všechno, co má lupeny místo rourek je jedovaté a vůbec je to děsná nuda. Přitom třeba hub (makromycetů) je v české přírodě na několik tisíc, mají unikátní vlastnosti a vzhled, zrovna tak jako Pokemoni.
Není přínosnější zahodit mobil, když jdu ven, a naučit se vnímat a svět kolem sebe? Potřebujeme na procházku opravdu impulz od elektroniky? Neumíme se projít a vyměnit si zkušenosti s ostatními pro vlastní potěšení? A teď prosím mínusy.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

U sbírání hub se doporučuji držet nudy a sbírat jenom to co opravdu bezpečně poznám, z mého okolí vím o mnoho lidech, kteří se otrávili houbami. Většina z nich je sbírala už dlouho a začali si být příliš jistí svými znalostmi.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Ja som sa par krat taky otravil houbama a zcela vedomo a zamerne ;D

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

To se musíte pohyboval v zajímavé společnosti, když se kolem vás každou chvíli někdo otráví houbami :-) Leda, že byste měl na mysli lysohlávky, to bych pochopil :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Potřebujeme na procházku opravdu impulz od elektroniky?" - soude podle vysledku experimentu s nazvem "Pokemon Go", odpoved je "ano". Alespon pro onu prekvapive velkou skupinu lidi co to hraje.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

PoGo je pro deti. Ingress FTW :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mne to baví na to aby děcka běhali venku je to dobré http://www.go-pokemon.name/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.