CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k T-Mobile končí s rozšiřováním 3G sítě, pokrytí je prý dostačující

Jsme v čechách takže se není čemu divit. Všechny prachy jdou do zahraničí a tam se to pak rozvijí, tady nezůstane ani fň, tudíž než se dopokryje republika (z peněz, které blahosklonně zůstanou zde) jednou technologií, tak už z našich peněz stojí u sousedů LTE a jelikož tu lidé bečí, že vedle mají to LTE, tak se hodí bobek na současnou technologii a v pupku světa Praze se začne budovat také, avšak zbytek republiky aka ta lůza se dočká buď pomalu nebo vůbec...
Můžu z vlastní zkušenosti říci, že i ve větších městech mít 3G je někdy umění (o stabilitě nemluvím) (snažíme se zkvalitňovat naše služby=kecy) :/ a to nemluvím o směšném FUPu. Mám pouze 100mega, ale za ty prachy by to chtělo tak půl giga, sice 100mega nikdy nevyplácám, ale hold pak by mi ta data nepřišla tak drahá...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

T-Mobile jsou a vždycky myli tragédi, ale ostatní na tom nejsou lépe, mám pocit, že u Vodafone už je také dlouho ticho po pěšině a u 02 se také nehýbá ani stéblo trávy.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jeste meli dodat, ze hodlaji prolobovat zakon, ktery zakaze pobyt lidi mimo jimi pokryta uzemi. Ikdyz budme uprimni - pri soucasnych FUP je EDGE dostatecne.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jako je to logicky krok, proc budovat 3G sit, kdyz je tu uz celkem dlouho 4G??? Hlavne aby 4G zacali budovat nejdriv na dedinach a tam, kde neni ani edge, natoz 3G ..... a ne v Praze a podobnych velkych prdelich, kde je 3G a se soucasnyma vtipnyma FUPama je 3G skoro zbytecne:o)
Nejvic me vzdy rozesmejou reklamy, kde se chvastaji, ze film se stahne za 2 minuty apod. ..... coz neni pravda, trva to tak rok, nez se po castech stahne se 100MB FUPem:o)
Je to tragedie, ale zas se neni co divit, ze se operatorum do mobilnich dat nechce .... kdo by pak predrazene volal nebo posilal superpredrazene SMSky?:o)
Ve finale to samozrejme bude tak, ze operatori budou jen internetovi provideri ..... ale otazka je, kdy?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Co se divíme... Vlastně ani nemůžeme nadávat na velkou trojku, protože zásadní kámen úrazu leží v ČTÚ, který zřejmě pod vlivem kapříků dlohodobě udžuje nekonkurenční oligopol. Kdyby zabavoval nevyužívané frekvence a obratem je nabízel někomu jinému, hned by byl fofr.

Rozpoutat skutečnou konkurenci a basta. Telekomunikace jsou výnosný byznis, tak ať se hošíci také musí trochu otáčet.

Že mobilnímu internetu hází klacky pod nohy jak to jde je naprosoto jasné (i když se v reklamách a na tiskovkách tváří jako úžasní inovátoři se superrychlým internetem).

Prodat cca 200 bajtů za korunu a více (SMS podle ofic ceníků) je něco co internet bere. Takže rychlost, FUPy atd budou nastavené co nejhůře, dokud se nenajde nějaká štika v rybníce.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

parazit T-mobile uz stavi LTE od 2oo8 :)) http://mobil.idnes.cz/t-mobile-v-cesku-standardni-3g-sit-nepostavi-zamer...
tmobil je neprolhanejsi a nejhorsi operator v republice, kdyby 3g nepostavil ufoun, na kterem ted vsichni parazituji, nemame tady nic

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.