CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vědci dali hlavy dohromady, zabublalo to, a z Intelu vypadla specifikace čtvrté generace Ultrabooku

No, nevím, školy nemám ale ...

Jedna mám dost obavy o životnost toho dokovacího konektoru / pantu a druhak se obávám, že pokud nevybavili tu klávesnici nějakou ocelovou či olověnou deskou vespod, tak to bude mít dost vysoko těžiště a bude to mít silné tendence se překlápět dozadu. Každopádně někde na práci v "terénu" (např. ve vlaku na kolenou či podobně) to asi nebude zrovna nejvhodnější.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Asi kvůli tomu dali tu baterku v klávesnici až za display, ale mě se to tedy vůbec nelíbí, takhle vypadal "ntb" před 20 roky.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nezodpovězenou otázkou je, zda se zmenší rozlišení (a jak na to zareagují fullscreen aplikace), nebo dojde k undersamplingu.

... hmmm ...

Spekulace: Linux (vcetne androidu) a metro zmensi rozliseni. "Obycejne" windows budou potrebovat restart.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Aplikacím v okně to většinou nevadí, ty můžeš libovolně zvětšovat, horší je ten fullscreen, 3D a tak. Tam bych to viděl na undersample, jelikož změna rozlišení typicky vyžaduje víceméně restart hry/aplikace.. To vidím na undersample celkově...
Chvíli jsem hypnotizoval video, a v čase 0:54+ je vidět, když to zblízka přepíná, jak se GUI té spuštěné aplikace zvětší s obrazem... Takže nejspíš undersampling at all..

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.