CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k 5G mobilní sítě mají v roce 2020 nabídnout rychlosti až 20 Gbit/s

Tak to jsem klidný, v našem banánistánu, kam ani ti uprchlíci nechtějí a většina území je pokryta českou verzi LTE (Leda Tak EDGE), se dočkáme možná tak v roce 2050.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Které evropské státy se podle vás mají lépe a které naopak hůře? Zajímavé, že LTE chytám ve všech velkým městech, kam jezdím a ve vetšině vesnic. LTE vysílač má větší pokrytí než EDGE i HSPA.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

S limitom na 1GB prenesenych dat

*po prekroceni spomalenie na 56kb

Mobilny net je uplne k nicomu, podvod.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Hmmm, tak to asi delam něco blbe.
Na chate (kam nevedou ani draty od telekomu a mobily tam skoro nemaj signal ani jeden operator)pouzivam LTE od Vodafonu, stahuju okolo 5-6MB/sec a FUP pravda mam , no 20GB. A mimochodem, pokud FUP presvihnu, tak se zpomali pouze stahovani souboru / youtube a podobne, a www ci hry funguji zcela normalne normalni rychlosti.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Takže ten FUP vydrží na 56 minut plné rychlosti neboli jednu celou hodinu což je 0,042 dne a 0,0013 měsíce. Chrochtám blahem.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Takovýhle FUP býval na kabelovkách tak před 10 lety, při rychlosti připojení okolo 1Mb/s. Holt mobilní operátoři jsou jiná sorta :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mno, zena si koupila mobil s LTE, a mela doma mizerny signal a hovor mel vypadky. Nakonec jsme vyzkouseli prepnout datovou slouzbu na 2G a razem misto jedne carky byly 4 carky, a hovory v pohode.. Takze ted ma mobil porad na edge, a jen v pripade potreby si to prepne na 4G. Takze ono ne vzdy jde pokrok dopredu ve vsech smerech...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nelžete tu tak trochu? Přes LTE se v ČR zatím telefonovat nedá.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Asi si nerozumime. Jedna se o to, ze kdyz v mobilu je datova sit je 4G (ikoka 4G), tak ma mobil jednu carku signalu (a hovory nic moc). Kdyz je v mobilu ikona E (edge), tak ma mobil 4 carky signalu ( a Hovory jsou OK).

Proc to tak je, vubec netusim - tipuji, ze pri vyberu 4G se mobil pripojuje na jine cells, ktere maji mensi vykon..

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.