CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k AAXA M4 - Nejjasnější kompaktní projektor s baterií na světě

Cenova politika vyrobce je jasna, 1lm = 1USD :-) Takze v CR bude za 20 tisic.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Vypada to hodne zajimave:) Jen dodam, ze je to DLP a prodava se za 560$ (http://www.aaxatech.com/news/m4_mobile_led_projector_news.html a http://aaxatech.com/products/m4_mobile_led_projector.html).
Urcite nema vsechny porty a mrzuta je absence zdaleka nejuniverzalnejsoho DP, ale co uz ....
Jinak nechapu tu podporu iphonu a androidu:o) Ani na hlavnich strankach se o tom nic nepise .... co by jako mel na techto zarizenich podporovat? Cekal bych treba univerzalni WIDI(miracast), ale nema to WIFI:o)
Takze asi jedine je, ze bude podporovat telefony s HDMI (pokud takove jsou - dost pochybuju). A nejaky klon hovnodroidu bude mozna tak maximalne interne pouzit pro prehravani videi a fotek z SD karty.
Za cenu necelych 15k to nevypada veru zle:)

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli ma to hdmi MHL standard, stejne jako muj acer HD5380BD projektor, tak do toho mobil pichnes jednoduse - jeden kablik (micro USB do HDMI), mirroring audia / videa s nabijenim.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Tak nema MHL, takze mobily co podporuji MHL do toho pichnes jen s aktivnim MHL adapterem (napajenym). Ted jeden takovy levny aktivni adapter pouzivam s mojim projektorem a note 2, jedu to pres levny HDMI switch, ktery nepodporuje MHL, tazke potrebuji aktivni MHL adapter. V kuchyni pouzivam note 2 s 'pasivnim MHL kablem' protoze muj monitor v kuchyni ma HDMI porty s MHL.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Ne oni rikaji, ze vevnitr je android ;-)) ... aspon u starsich modelu ;-))
A taky rikaji, ze to umi streamovat mobily jen s adapterem.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.