CDR.cz - Vybráno z IT

Akční MOBA od tvůrců Unreal Tournament přechází do otevřené bety [GC 2016]

Paragon 1
Vývojářské studium stojící například za hrou Unreal Tournament, se pouští na pole MOBA her. Jejich současná stěžejní loď Paragon přešla v úterý do veřejně přístupné bety. V rámci GamesComu 2016 představila společnost epicky vyhlížející trailer.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1 

Paragon je slibně vyhlížející MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) hra s opravdu dechberoucí grafikou. Bohužel stejně tak dechberoucí byly i problémy v první betě, která donedávna probíhala. V úterý přešla hra do stádia otevřené bezplatné bety, a zkusit si ji tak může každý. Tento okamžik oslavilo studio Epic Games trailerem v rámci GamesCom výstavy v Kolíně nad Rýnem. 

Paragon 8Paragon 5

Trailer toho sám o sobě moc neřekne. Snad jen to, že propracovaná grafika cinematicu je vlastně velice podobná skutečné herní vizualizaci. To byl od začátku velký tahák Paragonu. Jako žánr MOBA se příliš neliší od zaběhnutých značek jako DOTA, League of Legends či Smite. Z posledního jmenovaného si bere právě nejvíce. Postavu sledujete z pohledu třetí osoby, přičemž mapa zůstává věrná žánru. A právě snad proto, že konkurence je velká a zaběhnutá, začalo cílit Epic Games na graficky náročné zpracování. 

Paragon 7

Zde ale také mnoho hráčů narazilo. Optimalizace byla špatná a i nejsilnější stroje měly problém si se hrou poradit. Přidáme-li nekonečný zástup bugů, který se v první alphě objevil, nenašlo se mnoho hráčů, kteří měli chuť propracovat se skrze obtížný karetní systém získávání schopností a itemů.

Změny byly nevyhnutelné a tým dokonce sáhl po pomoci z venčí. Po nutných opravách a změnách se ukázal Paragon být hrou s obrovským potenciálem a hráči se opět začali těšit na tento grafický skvost na poli MOBA her.

Paragon 6Paragon 4Paragon 2 

Celý trailer cílí na megalomana každého z nás. Na ten pocit a chuť být nejlepší, nejsilnější a nejschopnější mezi všemi. Paragon se tak jistě bude snažit vydat cestou e-sportových her a zasáhnout profesionály. V rámci epické propagace v traileru nechybí ani neohrožení hrdinové v klasické scéně, kdy dvě strany vyráží proti sobě ve zpomaleném záběru. 

Paragon 3Paragon 9

Ač je trailer zpracovaný nadmíru dobře, působí bohužel mírně lacině a podbízivě po předchozích zkušenostech, obzvlášt s takovou dávkou konkurenčních her v zádech. V rámci otevřené bezplatné bety se tedy konečně ukáže, jak dlouhou cestu hra ušla a zda-li má šanci obstát na poli spravedlnosti. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Akční MOBA od tvůrců Unreal Tournament přechází do otevřené bety [GC 2016]

Žádné komentáře.