CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Alcatel zkouší 17" tablet OneTouch Xess jako centrum domácí zábavy [IFA 2015]

Jedine co nechapu je, ze se potrebujete potutelne usmivat. Firmy zkousi stovky ruznych cest, a svete div se, vetsina z nich neni uplne nejlepsi. Disrespekt spis poukazuje na nepochopeni, a v extremnim pripade omezenost.

Mimochodem iPhone 6 ma take cenovku kolem 20k

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Firmy zkousi spoustu cest .... a ono to splni ocekavani, kdyz se toho proda 100ks, tak uz se "vyvoj" vyplatil .... akorat nechapu, proc do toho nedali aspon procesor, aby tam pak za pul roku mohli s nulovyma nakladama dat operacni system, coz odpovida i na to, proc Iphone 6 muze stat 20k a tohle ne!

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby Microsoft neporodil Windows RT už mrtvé, mohl se tam dát solidní OS i s tímhle procesorem :).

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Tak ted tam budou moct dat WM, coz bude patrne nastupce ...... ale i tak .... v dobe, kdy ma intel daleko vykonnejsi cipy se stejnou spotrebou jak pomaly ARM a navic jako bonus je x86 kompatibilni, tak neni moc co resit u zarizeni nad litr .... vzdyt uz i do telefonu pronika intel ... laciny ARM ma dnes smysl tak mozna do nejake jednoduche webove ctecky s prehravanim jednoduchych videi (to je tak to, co android trosku zvlada) kolem trech az peti stovek, jako zarizeni na jedno pouziti do letadla nebo zluteho autobusu ..... ja proste dnes v tabletu nevidim jedine ospravedlneni pro pouziti ARMu nebo androidu .....

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Jestli WM znamená Windows Mobile, tak pardon, ale termíny jako „mobile“ a „17 palců“ mi moc dohromady nejdou ;-).

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Například Panasonic měl 20" tablet už před dvěma lety, proč to někoho udivuje? Když je cílová skupina, je poptávka :-)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

No, to sice měl, ale podívejte se na jeho výbavu a pozicování na trh - žádné domácí centrum pro spotřebitele: http://cdr.cz/clanek/panasonic-smart-viera-tv-a-tablet-toughpad-4k
Navíc ve své době to bylo zároveň takové 'referenční zařízení', které mělo ukázat, co Panasonic umí už vyrobit. Tenhle ALCATEL je po všech stránkách mimo, docela koukám, že je to tu napsáno ještě dost shovívavě než jak to bývá jindy.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.