CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vědci testují „podvodní internet“. Mohl by přinášet aktuální data z oceánů nebo varovat před tsunami

dufam ze v ocenaoch to nenarobi paseku s navigaciou veleryb a inych cicavcov komunikujucich podobnym sposobom.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

souhlasim, lidi se uz takhle roztahujou az doaleluja ... sice bych to jako prislusnik zivocisneho druhu nemel rikat, ale doufam ze nas druh uz co nejdrive priroda ZNATELNE zredukuje, protoze nas druh ZNATELNE redukuje uplne vse ostatni na tehle planete. A jen doufam ze se nam nepodari dostat cloveka dal nez na Mesic ....

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

pokud se něco stane na zemi, tak to na 99.99% bude zpětná vazba na činnost člověka, ne že by příroda to tak chtěla, tj. všechno pozitivní i negativní si musíme udělat my, nikdo jinej, ani příroda to za nás neudělá

externí vliv by mohl být pád asteroidu, ale ten by byl na své kolizní trajektorii milióny či miliardy let, a tudíž jen extremní fatalista by mohl věřit, že to je odplata za to co jsme udělali v posledních 10000 letech :)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

i tak se to dá brát, ale pojmem "příroda" jsme měl spíš na mysli třeba výbuch nějakého "super vulkánu" nebo ničivou epidemii nějaké choroby .... to že se lidstvo dřív nebo později zlikviduje samo se dá očekávat už z jeho podstaty myšlení a rozpínavosti, ale bohužel předtím zlikviduje vše co tato planeta ještě nabízí, nebo nabídne do budoucna

mínil jsem to tak, že jako jeden z mnoha druhů obývajících tuto planetu si nárokujeme v podstatě vše na úkor ostatních druhů a zároveň svou činností likvidujeme přirozené prostředí ostatním druhům a tím je defakto i bez přímého vybíjení tlačíme k vyhynutí :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ja jako prislusnik tohoto zivocisneho druhu naopak doufam, ze se dostaneme co nejdriv na nejakou planetu, ktere nebude tolik skoda jako Zeme, pokud mozno tak brzo aby se z nas Zeme jeste zvladla vzpamatovat. Napriklad na marsu IMHO neni co znicit.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tohle ale dělá v rámci svých možností každý druh. Často likviduje dost nevybíravým způsobem i příslušníky vlastního druhu. Říká se tomu evoluce :).
Doufám, že expanze do vesmíru nastane co nejdříve.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

pro delfíny za tresku e-mailovou schránku a připojení na měsíc zdarma! každý delfín může mít svůj profil na ksichtoknize! jestli nezblbnou z akustických signálů, tak z tohohle určitě ;)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.