CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Měsíc s Androidem 4.4 KitKat: I přes změny se WOW efekt nedostavil

Muzu se zeptat v te telefonni aplikaci, uz Google konecne akceptuje fotky kontaktu v nejake "lidske" velikosti, nebo stale pres celou obrazovku roztahne tech 50x50px nebo jakou pidivelikost to pouziva.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Bolo ro 96x96, od verzie 4.0 je to 256x256 a od verzie 4.1 je to 720x720. A nabuduce pouzi google!

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

tak tak, "HD" je jako profilová fotka už nějakou dobu

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Díky za článek. Zrovna včera jsem pokusně instaloval na Samsung Galaxy SII KK 4.4.2 CyanFox. A pak hledal rozumné srovnání JB vs KK.
Marně jsem hledal, čím by pro mně byl přínosný přechod z CM10.2 (4.3.1).

Velkým mínusem pro mne byla aplikace Hangouts. Nejen, že jsem tím přišel o Google Talk, který mi vyhovuje po funkční stránce více, a se kterým mohu komunikovat na Jabber účty, ale zároveň mi zmizela přijatelnější SMS aplikace.

Používám k plné spokojenosti Nova Launcher. V přechodu na KK jsem nenašel jedinou výhodu. Tedy zůstávám u CM10.2 (JB 4.3.1).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já registruji na telefonu s 512 MB ram výraznější zrychlení. Proti hangouts nic nemám je to nutná cesta sjednocení sms a chatu. Bohužel integrace je ještě malá a kontakty nejsou sjednoceny.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Díky za koment, aspoň to potvrzuje, že google v tomtot směru opravdu něco udělal. Škoda že tato méně výkonná zařízení se tohoto updatu oficální cestou zřejmě nikdy nedočkají :(
Já měl s pomalostí velký problém už i na Galaxy Nexus, především právě kvůli uvolňování RAM, ale tam to bylo dáno i použitými paměťovými chipy, co jsem tak četl.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

me by spis zajimalo, jak je to s tou defragmentaci nebo mazanim postupne pribivajicich dat na systemovy partition. kdysi se to uvadelo jako jako budouci featura ale ted se o tom nikde nepise... nebo to uz bylo v A4.3?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

z principu fungování nic jako fragmentace na flash storage neexistuje... co se týče bordelu, co tím myslíte - cache? Tu si pochopitelně může vytvářet každá aplikace ale také u každé aplikace je možné ji vymazat z jejich vlastností.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

myslel jsem TRIM. ale koukam ze to byla nova featura uz v 4.3. tak nic

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

stale ziadny support pre opus... vyzera to tak ze s nakupom noveho phoenu budem musiet pockat do vydania dalsieho androidu :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud je mi známo, tak po instalaci app dělá Dalvik kompilaci/optimalizaci aplikace také. Anebo se mýlím?
http://droidik.blogspot.cz/2012/12/cisteni-dalvik-cache-oziveno.html

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.