CDR.cz - Vybráno z IT

Anno 2205 se ukazuje v prvním gameplay videu [GC 2015]

Když jsme podle indicií spekulovali nad tím, jaké novinky na letošní červnové E3 představí Ubisoft, strategická série Anno mezi nimi rozhodně nebyla. O to víc nás tak Ubisoft překvapil.

Gc 2015 Banner

Anno je strategická série s dlouholetou tradicí, a zatímco dříve mapovala dalekou historii, její poslední díl nás posunul do budoucnosti. Tam se, jak se zdá, vývojářům zalíbilo a nutno říct, hráčům celkem také. I proto se další díl série Anno, tentokrát s číslovkou 2205 bude odehrávat ve futuristické době.

Základní informace jsme se o hře dozvěděli už na letošní americké Electronic Entertainment Expo, podrobnosti se dočtete zde.

Na německý GamesCom tvůrci přivezli hratelnou ukázku. Jak tedy Anno 2205 vypadá v pohybu? Jednoduše úchvatně. Podívejte se, co vás čeká, na videu výše.

Anno 2205 vychází 3. listopadu 2015 pro PC.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Anno 2205 se ukazuje v prvním gameplay videu [GC 2015]

Žádné komentáře.