CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Apple musí mít vždy něco extra, chystá ekosystém pro inteligentní dům Smart Home

Tak to už je skoro Stártrek

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Aha a jak se pripojim se svym neapple telefonem, pocitacem nebo tabletem, kdyz to bude HW muset splnovat nejaky apple-nesmysl? Myslim, ze applu narostly koule a zacina to s tou uzavrenosti prehanet .... zacina se projevovat onen fakt, ze applu opet chybi soudne vedeni ......

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Niekto vám káže a núti vás ten systém kupovať? Váš problém jednoducho vyriešite tým, že ten systém jednoducho nekúpite. Aké jednoduché ...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

A co potom delat, kdyz tim bude zasvineny novy byt nebo treba starsi byt, ktery budu chtit koupit?

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Inteligentní domácnosti nejsou žádnou novinkou. Takže jako obvykle - vezmou nápad od jinud, přebalí ho do svého designu a hw-eko-systému a s patřičnou přirážkou prodají lidem, kteří to do té doby ani nepotřebovali.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

jak někde vidím „eko“, podvědomě tuším nějaký podvod a začínám být velmi obezřetný…

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To je jenom vaše percepce. Přijde na to, koho necháváte pracovat s vaším podvědomím.
"V původním významu je ekologie biologická věda, která se zabývá vztahem organismů a jejich prostředí a vztahem organismů navzájem. Jako první tak nazval a definoval tento vědní obor Ernst Haeckel v roce 1866."
Politizace a to že si to do huby bere kde kdo (ať jako adorovanou ideologii nebo naopak dehonestovanou) přišlo až potom.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hmm no a co když chci takový dům vikráct a udělám takovou věc že si koupím produkt co umí MFi tak teorie určitě bude že produkt někdo musí zavést do domácnosti jako připojit k wi-fi a pokud někdo by potvrdil že tento produkt je součástí domácnosti tak není problém barák vykráct a nebo když někdo ztratí klíče. Podle mě nejlepší řešení by bylo mít přístup do domu podle otisku prstu a odebrání DNA samozdřejmě ověření že v prstu je tep. Samotné okna by podle mě neměli být otvírací ale když chcete čerství vzduch zapnete klimatizaci přes kterou se velice těžko bude zločinci dostávat ke klice od dveří.
Celí my ten Smart Home příjde že chtějí udělat domov Tonyho Starka, místo Jarvis dají nějakou Siri a dopadne to asi jako Ultron. Kdo raručí že Siry prostě nezačne hrabat a nezamkne rodinu uvnitř kde pojdou hlady a žízní (pokud ovládá přívod vody).

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

jo to bych moc chtel inteligentni domacnost vsechny zasuvky vypinace termostaty, topeni, zaluzie,vetrani,zabezpeceni atd. ovladat jednoduse odkudkoliv z cehokoliv ale NEZAJIMA MNE TO dokud nestanovi bezny standart kompatibilni SE VSIM!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.