CDR.cz - Vybráno z IT

Ashen je ponuré RPG s hrubou, ale krásnou grafikou [E3 2015]

Ashen Image 01
V záplavě barevných her se ukázalo RPG Ashen, z něhož deprese sálá nejenom díky ponurým barvám, ale i situacím, kterým musí čelit hlavní hrdinové. Experimentů není nikdy dost a Microsoft se letos snaží ukázat, že indie vývojářům dává velké naděje.

E 3 Special 2015 Intel

Xbox One uživatelé se mohou těšit, že na jejich konzoli míří hned několik exkluzivních nezávislých her. Mezi ně se řadí i specifické RPG Ashen, které svou ponurou atmosférou rozhodně nezůstane bez povšimnutí.

Ashen Image 02Ashen Image 03

Hráč se ujme vlády nad dvojicí postav, které se pohybují v rámci ponurého otevřeného světa a řeší hádanky, aby se dostaly k místům jinak nepřístupným. Nicméně si musí dávat pozor, smrt na ně totiž číhá kdekoliv a nikdy si nemohou být jisti, kdy je dostihne.

Hráče může zaujmout i hrubý, ale vkusný grafický styl, který se v této době dostává do módy. Člověku se alespoň dostává většího prostoru pro svou vlastní představivost a sžití se s postavami. Titul vyjde jako exkluzivní pro Xbox One. Datum vydání nebylo oznámeno.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ashen je ponuré RPG s hrubou, ale krásnou grafikou [E3 2015]

Žádné komentáře.