CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin’s Creed Syndicate v novém traileru o dvojčatech Fryovic [GC 2015]

Ac Syndicate 1
Nebyl by to Ubisoft, aby každá jejich hra neměla upoutávek víc, než běžný člověk prstů na obou rukou. Akci GamesCom si společnost nemohla nechat ujít, a tak tu máme další nablýskané video.

Gc 2015 Banner

Bez ohledu na finální stádia her se Ubisoftu musí nechat, že trailery dělat umí. Skvěle podchycují akci, jsou epické a honosí se pečlivě vybranými scénami a střihem. Nemluvě o hudbě, která vždy sedne jako cosi na hrnec. Kdyby takové úsilí vynaložila společnost i do vývoje těchto her, možná bychom neměli každé Vánoce pozdvižení.

(UPDATE 18:45: link opraven)

Trailer je víceméně klasika, která obsahově asi nikoho nepřekvapí. Dozvídáme se pár střípků z příběhových pozadí Jacoba Frye a jeho sestry Evie – dvojčat, která budou v obou případech hratelná. Zopakují nám opět svoji motivaci, která vede oba ke konání za hranicemi zákona, a shlédneme ukázky parkouru, pěstních soubojů a všelijakých kousků, které byste rozhodně neměli zkoušet doma.

Jak už bylo jednou zmíněno, Ubisoft si do svých trailerů vždy vhodně vybíral hudbu, a v tomto případě tomu není jinak. Písnička se jmenuje Silent Running, v coveru od Hidden Citizens. Původem se datuje až do osmdesátých let ke skupině Mike & The Mechanics.

Tak snad se ten Assassin letos povede. Vše se dozvíme 23. října na konzolích PS4 a Xbox One, o stavu na PC se dozvíme až s odstupem. Tradičně by se daly odhadovat 2-4 týdny. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Assassin’s Creed Syndicate v novém traileru o dvojčatech Fryovic [GC 2015]

Žádné komentáře.