CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Architektonický skvost Avis Magica: Velestavba se má stát dominantou města Miami

..at se na me nikdo nezlobi, ale prijde mi to ulitle .. jako pekne to je coz o to , ale prijde mi to az moc nadcasove vuci lidstvu ... 3/4 lidi na zemekouli nema co do huby ... krom toho ze lidi si prirodu nici ..a ted prijdou s timhle .... jo najde se 1000+1 lepsich pripadu mrhanim ..ale tohle by se mezi ne mohlo radit take ...

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Takze co, navrhujes, aby nemeli co do huby ani lidi co by mohli stavet tuhle hladovou vez? :-)

Problem hladu skutecne nejde vyresit tim, ze koupis chleba. Je nutne vzdelani a zvyseni efektivity prace, podle prislovi "kup cloveku rybu a nasytis ho na den, nauc ho rybarit a nasytis ho na cely zivot".

A samozrejme, taky je nutne prestat palit obili v elektrarnach a zvanit o tom, jak je to ekologictejsi nez jaderna energie. Neni.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

.. uplne mimo ... napr, misto tohodle e monstrum by slo postavit tucet skol ... ... mluvil jsem o mrhani

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V clanku mi chybi planovane datum vystavby .... ale ani jinde jsem ho nenasel, jde zatim jen o koncept nejakeho rumunskeho studia, cili se ani nejspis neuvazuje o jeho realizaci.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Tohle s největší pravděpodobností nemá s realitou nic společného (stačí si prostudovat ty popisované technologie), je to něco jako "možná někdy v budoucnu" nikoli skutečný nyní realizovatelný projekt (i když se tak prezentuje)...
Možná by neškodilo podobné věci řadit do kolonek sci-fi a reklama...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.