CDR.cz - Vybráno z IT

Baví vás technologie a umíte psát? Připojte se do týmu externistů CDR.cz

Posila
Sháníme novou posilu do týmu externích redaktorů, kteří by měli zájem přispívat do obsahu našeho webu s technickou tématikou.

Patří mezi Vaše zájmy technologie všeho druhu, máte oko na poutavá témata a um je stejně poutavě předat v textu svým čtenářům? Zapojte se mezi naše externisty a piště o tom, co Vás zajímá. Do nepříjemných témat Vás nutit nebudeme; přestože budeme rádi, když se pokusíte občas opustit i svoji komfortní zónu. 

Časovou flexibilitu nabízí dnes každý. V našem slovníku to znamená, že se domluvíme u každého článku na časových možnostech – a buďto si uzávěrku potvrdíme nebo téma přepošleme dalším kolegům. Finanční odměna se poté odvíjí od počtu článků a Vašeho výkonu.

Samozřejmostí by měla být skvělá čeština, gramatika a sloh. Praxe je výhodou, na vzdělání nehledíme – hlavní slovo bude mít příkladový článek/novinka na Vámi zvolené téma z oblastí technologie, hardware, software, mobilní telefony a podobné. Posílení herní rubriky nesháníme.

Větší naději na úspěch budete mít, pokud ukázku své tvorby zašlete současně s životopisem i motivačním dopisem. Pokud Vás přispívání do některé z našich rubrik (vyjma her) zaujalo, pište na jachym.flidr@cdr.cz.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi