CDR.cz - Vybráno z IT

Bethesda odhalila chytré hodinky ve stylu PipBoye s širokým využitím [E3 2016]

Fallout 4 Bluetooth Pip Boy
Vloni se snažila Bethesda nalákat své fanoušky na umělohmotného Pip-boye, který byl obsahem sběratelské edice. Tento kousek byl však pouhým pouzdrem pro mobilní telefon. Nyní přichází na řadu ta pravá podívaná.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 


Součástí někdejší sběratelské edice bylo umělohmotné pouzdro pro mobilní telefony, jehož faleš byla snadno prokouknutelná. Jednalo se spíš o hezký doplněk, který postrádal využití, neboť jeho použití bylo tak trochu okaté a nudné. Nyní Bethesda odhalila pořádný kousek technologie, který vznikl za spolupráce se společností ThinkGeek a snaží se co nejvěrněji replikovat svůj vzor.

Fallout Pip Boy Answer CallBluetooth Pip Boy Display 389 X 389

Tohoto Pip-boye můžete provázat skrze bluetooth se svým mobilním telefon, a využívat jej tak, jak byste si jen představovali v postapokalyptické pustině. Zvedat telefony, psát zprávy, přehrávat rádio (hudbu)… To vše v pozlátku a fiktivním uživatelském prostředí inspirovaném Falloutem. Stačí se podívat na přibalené video, které krásně předvede možnosti přístroje: 

Bethesda se patrně snaží napodobit současný trend chytrých hodinek, neboť se jedná z hlediska funkcionality o podobný produkt. A v případě, že jej nebudete nosit, můžete jej využít alespoň coby budík na svém nočním stolku. Případně jako přehrávač hudby, stačí pouze nahrát své oblíbené skladby do přiloženého USB ve tvaru kazetek.

Jedinou překážkou mezi našinci je nutnost dopravy do Kanady či Spojených států, což nutně neznamená, že by doprava do našich krajů byla neoficiální cestou nemožná, pouze klikatější. Cena je stanovená na 350 dolarů (8300 Kč) a dočkat bychom se této hračky měli v listopadu. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Bethesda odhalila chytré hodinky ve stylu PipBoye s širokým využitím [E3 2016]

Žádné komentáře.