CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Bethesda odpověděla fanouškovi, který si Fallout 4 předobjednal 2 000 zátkami

no jelikoz se tema zatkama plati az v budoucnosti, fanouskovy bych ji potvrdil objednanou, ale zaslat by ji zaslouzil az po jaderne valce

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

ono se s nima sice platí az v budoucnosti, ale někdy to přeci začít muselo a ne nutně až po jaderné válce.
Je evidentní, že jedna z prvních plateb (a možná naprosto první) proběhla právě teď a provedl jí právě GatorMacheteJr! :-)

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

<i>zaslat by ji zaslouzil az po jaderne valce</i>

Nebuď závistivej. A ostatně, vzhledem k tomuhle: http://www.usdebtclock.org
...se ta válka blíží rychleji, než by koukoliv bylo milé. Vizuálně ten dluh vypadal takto, když ho bylo "JEN" 16,394 bilionů (tisíců miliard, anglicky triliony) dolarů:
http://www.youtube.com/watch?v=iTBODoBaCns

Dneska je to 18,282 bilionů dolarů (ještě včera to bylo 18,281 bilionů...) ... a cifra závratně stoupá.

Bod, kdy splácení ani úroků, natož jistiny, nebude možné, se blíží. Někdo říká 2017, protože v tom roce má pan Soros, co okrádal USA na daních, má zaplatit 7 miliard:
http://www.youtube.com/watch?v=B9xOiHDICiY
...a protože je všeobecně známo, že Soros je jen frontman pro Rothshieldy, tak USA neuvidí ani dolárek - vyvolat tou dobou revoluci bude totiž mnohem levnější.

...

Že plácám nesmysly? Inu... když diskutoval Europosranec Richard Sulík, který argumentoval tím, že pro excesivní dluh (vpravdě v poměru k HDB malý proti USA) Řecka toto musí jít z Eurozóny pryč, tak mu bylo řečeno, že “Už 5000 rokov bývajú dlhy pravidelne škrtnuté v dôsledku vojen a revolúcii, jedná sa o empirický dôkaz. Ak dlhy prudko stúpnu vždy bude možnosť ich poškrtať,” skonštatovala s ľahkosťou, ako keby sa nechumelilo, pani Guerot.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6187-sulik-se-v-diskuzi-nestacil-divi...

...

Takže řešení dluhů je válka nebo revoluce. Možná se tedy dočkáte dříve, než by bylo zdrávo, ostatně Stropnický proto předkládá novelu braného zákona, odvody pro všechny včetně žen od 18 do 60 - jo jo, to je určitě také "kospirační teorie" :-))))

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Zaslat až v postapokaliptické době by bylo naopak stylové.
Ke kenspirační teorii: Citovaná paní je historička - teoretička a Stropnický návrh, pro který nebyla podpora, zase stáhl, takže z toho nic nebude.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Zahřeje u sdce, že i velká firma má smysl pro humor.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.