CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Bethesda zpoplatnila původně bezplatný Quake Live a smazala data všem hráčům

Jak jinak mají dokopat veterány aby konečně začali platit a hrát novější tituly :-( . Není to jediná hra která tím končí. Taky jsem si občas rád zahrál např. BF4F pro jeho relativně nízké HW nároky a jednoduchost, ale někdy v létě jej zařízli. A na náročnejší tituly nemám potřebný HW (pasivně chlazená R7) . A na to abych si občas zahrál mi nestojí za to investovat prachy do hlučné karty.
Na BF4F se mi líbil model plateb - kdo chtěl mohl si dokoupit vybavení anebo těžce sbírat body a mít vše zadarmo.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Krok spoplatnenia by nebol nejako extra strasny, z niecoho zit tie servery a ludia musia, ale fakt, ze takto zbla vymazali vsetky data uzivatelov je uz problem. Quake live som parkrat skusal (ked este bezal cez web), ale kebyze som jeho stalym hracom, tak sa ho uz viac nedotknem ani dvojmetrovou palicou. A dufam, ze to hraci bethesde daju pocitit. Este dobre, ze stary dobry Q3A stale funguje a nie je k tomu treba ziadneho blbeho sprostredkovatela.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Steam je najhnusnejsia forma DRM. Strasne mi chybaju casy ,ked stacilo hru nainstalovat, spustit a cez konzolu dat connect na IP adresu servera a hrame. Pripadne si otvorim port a spravim server ja. Asi preto hrajem iba Call of Duty po Modern Warfare:)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Steam je uplne super.
Ted jsem nedavno reinstaloval PC. Nainstaluju Steam, dam do fronty vsechny hry, co tam mam, necham pusteny pres noc, rano vse nainstalovane.
Nadhera...
Nemusim resit, ze mam od her nekde nejake krabice (povetsinou je skutecne mam), kdyz uz si krabicovku kupuju, tak to z ni nainstaluju poprvy a pak uz priste ze Steamu / battle.net launcher a podobne.
Osobne vyhovuje.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jestli to náhodou nesouvisí s tím , že nový Doom bude totéž v bledě modrém a Bethesda nechce aby na jejím dílku parazitoval titul zdarma , natož co když by se ukázal být zábavnější :\ V každém případě ukázali za co mají celou komunitu ..... a to se neodpouští .

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.