CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Blíží se éra mechů? Korejci představili svého robota ve stylu filmového avatara

Éra mechů je tady snad už někdy od prvohor. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemůžu si pomoct, ale to je celé tak moc k ničemu, že nechápu proč si s tím někdo dává tolik práce a už vůbec nechápu lidi, co to platí - na rovince je to k ničemu a pomalé oproti čemukoli kolovému/pásovému. Do těžkého terénu se to stejně nedostane - řešením jsou drony/vrtulníky/letadla. Efektivita využití energie nulová oproti autům. To co předvedli byla jen obrovská hračka který navíc potřebuje být připojena do zásuvky (a to určitě ne 220V ;)).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To, co tvrdíš, se říkalo o spoustě věcí, bez kterých bychom si svět nedokázali představit. A jedena z takových věcí byl tablet od Jobse, který je nasprostá blbost a je to k ničemu. A kde je teď? Svět je plný tabletů. I když mají lidi telefon, tak mají doma i tablet. K nám do firmy nechodí lidi ukazovat prezentace z notebooku, ale z tabletu apod.

A takových věcí, které byly předem odsouzeny k zániku a staly se pak nepostradatelnými, je spousta. Jen je škoda, že stále existují lidi, kteří nevidí dál a všechno předem odsuzují.

Neříkám, že to má budoucnost, jen říkám, že je brzo na to vynášet nějaké rozsudky.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak můj názor je takový, že to vypadá působivě, ale budou ještě muset zapracovat na realtime ovládání, ten timeout to má docela velký, ale těžko říci, kam se dnes při tak velké konstrukci dá dostat.
Další věcí je, že asi nebudou mít pořešenou zpětnou vazbu (když např. něco uchopím, tak by mně ovládací ruce neměly pustit dál, měl bych cítit úměrný odpor) apod.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A takových věcí, které byly předem odsouzeny k zániku a staly se pak naprosto zbytečnými je ještě mnohem více...
Dokonce by se našly i věci, které byly považovány za užitečné a přesto se neujaly.

A nic z toho nic neříká o budoucnosti toho stroje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.