CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Blizzard končí s podporou Windows XP a Vista ve svých hrách

Kolik jim za to Microsoft zaplatil?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No warcraft pokud vím nebyl nikdy podporován pod linuxem a přesto ho někteří lidé, pod wine, provozovali. To že to nebude podporovat blizzard přece nutně neznamená, že to nebude fungovat ne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podpora WinXP je celkem pochopitelná. Ten OS má být za zenitem (i když na jednu stranu je to škoda, ale nelze prostě updatovat OS do nekonečna). Ukončení jehovisty mi přijde trochu škoda, jestli se nepletu, je to skoro to samé to W7. Nicméně většina asi stejně frčí na W7, takže není moc co řešit. Hromada z těch her se dá provozovat na WinXP, ale vzhledem k rostoucím nárokům na HW a nepodpoře onoho HW pod WinXP bych zkrátka na tento OS již zapoměl.

Cílem blizzardu je podle mě kompletně zrušit podporu 32bit OS, tedy kompletní přechod na 64bit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ano?
no, tak koukam na originalni krabici vanilkvyho wowa:
System Requirement:
Windows 2000/XP
- takze podvod? klamava reklama?
vrati mi tedy bitchzard penize zpatky? - nejen za originalku, ale i herni poplatky, protoze me uvedl v omyl a ja si hru kupoval ( apostavy budoval) za jistych danych podminek, ktere on svevolne zmenil? Plus odskodneni? (ztarta casu, citova ujma atd.)?
Ne, OK, pak nemam zadny moralni problem ani ja nedodrzovat zadna pravidla!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel Blizzard nikde nesliboval neomezené hraní. Součástí většiny krabicovek je nějaký měsíc nebo dva hraní zdarma a ty by člověk měl dostat. Myslím si, že si Blizzard pohlídá, aby se po daném datu už neprodávali krabicovky na kterých bude napsána podpora XP a Vist.

Jinak zrovna ukončení podpory WoW mě vůbec nepálí. Je to jedna z mála her, která má svoje vlastní neoficiální servery (většinou) zadarmo. Takže i když nejnovější officiální verze nepoběží pod XP, tak ty neofic. servery si dál můžou jet pod starší verzí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky v podminkach pise, ze je to online hra vyzadujici beh severu a ten nebude vecny a popravde vanila severy jiz nejakej ten rok nebezi....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.