CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pracujte s opravdovou rozšířenou realitou: Fascinující brýle Meta už v příštím roce na trhu

Ja bych tyto hracky pojmenoval jako "frikulin gadgety". A v materialech z marketingu vypada vsechno strasne uzasne. Vsichni lide jsou tam stastni, usmevavi a potrasaji si navzajem rukama :)
Mimochodem to video me opravdu rozesmalo. Krome toho, ze zadna z predvedenych cinnosti nebyla nic smysluplneho, predstavte si pozorovat takoveho blbecka s brylema, jak dela neco z predvedeneho - tj. macha zbesile rukama a dalsi pohybove kreace - ale vy nevidite ty virtualni objekty. Asi bych se valel smichy :D (alespon do doby, takovych lidi bude nadkriticke mnozstvi, pak uz to prestane byt vtipne:/ ).
Trochu me ale zarazily ty decka ve videu, z ruznych stran slysim nebo ctu jak jsou dnesni haranti min kreativni, zrucni a maji mensi predstavivost nez jsme meli jako haranti my nebo kdyz byli haranty jeste nasi otcove. Nevim sice kolik je na tom pravdy, ale to, co ukazovalo video asi predstavivost prilis nerozviji..
No uvidime casem, zatim jsou podle me takove brejle blbost dobra maximalne jako tech demo, ale treba se casem najde nejake realne a smysluplne vyuziti :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Ha, napadla me hned jedna vec jak je vyuzit - potrasani rukama jak ve videu, jen misto samych chlapu tam bude i nejaka zenska, tak bryle vam z netu ihned postahuji jeji nahe fotky, ktere se okolo ni rovnou zobrazi. A pri nasledujicim jednani, jak budete zirat na ten cisty list papiru, se vam na nej budou prehravat jeji nejlepe hodnocena videa z amateru, porhhubu atd. :D
Jsem genius :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Zapoměls, že ta ženská může mít stejnou funkci, tak si možná podvědomě podržíš ruce před zvadlým nádobíčkem a budeš přemýšlet nad seznamem nejoblíbenějších videí, jestli je ti milé, aby to zrovna teď věděla. :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No len aby z tej rozsirenej reality nakoniec nebola zdeformovana realita.
Priklad z predosleho prispevku akurat ze sa Vam z netu stiahnu falosne informacie o danom cloveku co tam na neho niekto nakydal klamstva...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Larp, Larp, Larp, Larp...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To budou muset v Bohnicích přistavět pavilony, možná přibrat celé sídliště. Být neustále zavalen (nedůležitými) informacemi? To mozek dlouho nedá.

Ale jinak je to broskvovina. Chudák generace pro kterou se to stane normální. Není nad to si sáhnout na skutečné věci (a nejen věci :-), čichat je, vidět je, cítit teplo chlad, strukturu. Mávání rukama před senzory a sledování výrazně virtuálního objektu toto jaksi nemůže nahradit.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Predpokladam, ze to pujde vypnout. V nejhorsim sundat.

Videt uz vyreseno mame, slyset snad taky, staci zkombinovat, na cichani se urcite pracuje, teplo, chlad a struktura urcite taky prijde :-)

A osobne predpokladam, ze to nenahradi interakci se skutecnymi vecmi, ale interakci s vecmi na obrazovce monitoru. Samozrejme krome par takovych co uz ted jsou jednou nohou v zavislosti a co skutecne muzou v tech Bohnicich skoncit ... na druhou stranu, mam podezreni, ze co se interakce s vecmi co neexistuji tyce, drogy porad vedou jak do kvality zazitku, tak cenou :-).

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

... a ja myslel, ze google glass tohle taky umi ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za chvíli budeme virtuálně i....no, však víte co. Jak Stallone a Bullocková v Demolition Man. :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?
+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

To patří pod frenkie :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tohle mi přijde vychytanější a důvěryhodnější. :) A taky levnější.
http://www.indiegogo.com/projects/atheer-one-what-it-feels-like-to-have-...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.