CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR Play - Hrajeme alpha verzi remaku Warcraft III (hra ke stažení zdarma)

"fandové jsou občas lepší jak herní vývojáři". Víte o tom, že w3 vyšlo v roce 2002 a vy máte odvahu to srovnávat s hrou, která se vyvíjí už rok a půl a říkat o ni, že je lepší :-D

btw. každý ví, že jednodušší je kopírovat, než vyvíjet :)

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

v takychto okamihoch lutujem ze som pod nda, a nemozem ti vysvetlit ako svet prisiel k obom System Shockom na steame a GOGu, a v neposlednej rade aj buducemu System Shocku3.

+1
-47
-1
Je komentář přínosný?

to je asi nepochopení významu věty - blizzard od dob W2 nebyl schopen připravit ve stejném stylu pokračování. W3 rozhodně není pokračováním W2.

+1
-63
-1
Je komentář přínosný?

Ehm...a proc neni? Z jakeho hlediska to beres?

+1
+55
-1
Je komentář přínosný?

pardon, spletl jsem si číslování s WoW.

+1
+42
-1
Je komentář přínosný?

Z té věty vyplinulo to, že srovnávali grafiku. Krom toho pár vět předtím sami říkali, že w1 a w2 nebylo tak dobré z příběhové stránky. Prostě nechápu, jak mohli něco takového říct.
Tato hra mi příjde na dnešní dobu strašně suchá, mohla by mít uspěch, ale to tak 10 let zpět :-)

+1
+23
-1
Je komentář přínosný?

Ve stejnem stylu - jako jednoduchoucka 2D strategie jako z roku 1995? Kdo by to dneska hral?

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

spletl jsem si WoWko s W3. Možná je to nepochopitelné, ale W3 byla hrůza, kterou sem dohrál za chvíli a zbavil se toho a WoW jsem nikdy nehrál.

Jinak sérii C&C ta jednoduchost na začátku taky nijak nevadila.

+1
-56
-1
Je komentář přínosný?

W3 bolo super, hlavne CZ dabing sa velmi vydaril.A vdaka W3 vznikla Dota,ktora jej predlzila zivotnost.
Ale chapem ze ta W3 mohol sklamat, ak si hral len singleplayer.

+1
-52
-1
Je komentář přínosný?

:-D
W3 byla absolutne vynikajici strategie, ostatne jako vsechny od Blizzardu. Samozrejme hlavni potencial byl v multiplayeru (osobne jsem vetsinu strategii od Blizzardu vubec nehral singleplayer, pripadne nekdy z nudy jsem to jen tak z prdele dohral, ale napriklad u SC2 jsem SP ani nerozehral)
C&C byla docela prdel, mel jsem to moc rad, ale na MP bylo 100000x lepsi W2. (C&C bylo bozi napriklad v tom, ze kampan sla dohrat, aniz by clovek vyrobil jedinou bojovou jednotku, bylo to fakt super zabavne :-))
Red Alert nasledne drzel latku takove te "srandastrategie", ktera byla zabavna, ale na multiplayer dost o nicem, zatimco nastupem SC proste prisel kral strategii a vse ostatni proti tomu byl cajicek.

Ale k clanku - prijde mi hezke, ze nekdo dela takovehle veci, no .... kdo chce hrat W3, proste ma nainstalovane W3 :-) Tohle je jen tak pro "srandu" - ok, je to super, ale teda rikam si, ze ma to nekdo zvlastni konicky, cpat tolik casu a penez do vyroby neceho, co je tak nejak...k nicemu :-))
Ale privedlo me to k myslence, ze bych si zase nekdy mohl zkusit zahrat W3 :-))

+1
+50
-1
Je komentář přínosný?

Tak jako cpat ten cas a penize do reimplementace W3 v modernim engine je urcite uzitecnejsi nez cpat ten cas a penize do HRANI W3. A jestli je to navic bavi alespon tolik ...

+1
+49
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.