CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR SecUpdate 22 - Snowden: pracoval jsem pro CIA pod falešným jménem

Aspoň se teď všichni budou chvíli snažit nasazovat šifrování a záplatovat.
Jinak USA jsou policejní stát. A nebudu čekat, až mi to Obama potvrdí.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Normalni lidi sifrujou a zaplatujou davno, protoze kazdy s IQ nad 80 asi vi (nebo by aspon mel), jak fungujou bezpecnostni sluzby statu ........ lidi o kterych mluvis, se nazyvaji teroristi ... hlavne ti budou ted vic sifrovat, za to muzou podekovat "hrdinovi" - varici kafe, panu nikdo/snowdenovi ..... hail snowden .....

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Jed se do toho policejniho statu nekdy podivat. Na rozdil od zcela svobodneho Ceska se nemusis bat nechat na parkovisti v aute navigaci, protoze tam ti auto nikdo nevykrade (samozrejmne krome nekolika proflaklych lokaci). U nas zastavis na prvni pumpe za Rozvadovem a po pul hodine najdes rozbite okynko a odmontovanych par soucastek........

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že za tím bude něco jiného. Největší vězeňskou populaci na světě totiž netvoří rádobyvykradači aut přistižení při činu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Navigaci ti možná neukradnou, ale někdo tě zastřelí, protože si mu stoupl na jeho parkovací místo. Nicméně diskuze o policejním státu se netýká přečinů drobných lumpů, ale chování státu vůči občanům.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Vždyť to potvrzujete. V policejním státě vám nikdo auto krást nebude, protože jsou všude kamery a bojíte se políbit své vlastní dítě.
Máte to nějaké popletené.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

BOZE, ja uz myslel, ze i ty nejvetsi zumpy jako tv h@vna uz o tom kokotovi prestali psat .... a on zase po tydnech mlceni prijde s sokujicim odhalenim ....... sorry, docetl jsem po vetu o KRUCIALNIM ODHALENI!!! UZ TO VIDIM NA TV HOVNA: TEMNA HUDBA Z DEXTERA > "Snowden dále informuje, že má NSA v současnosti software, který dokáže živě sledovat myšlenkový proces uživatele. Analytici vidí, jak člověk maže právě napsané slovo, jak přemýšlí a jak sestavuje větu." a smichem jsem tu vzbudil spici male dite (snowdena by si mel pozvat Kraus, to by byla legrace, nebo by taky mohl psat legracni povidky, pripadne detektivky, hlavne sci-fi:) ........ jsem tu zvykly na Jezkovy vyplody, ale takove srandy mi fakt nedelejte nebo dejte aspon na zacatek clanku varovani:) Ale jo, musim uznat, ze je to zdaleka nejvtipnejsi vec, co jsem za dlouhou dobu slysel, smeju se jeste ted:o)))))))))))

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Máš pravdu, je to kokot, věřil, že když je v ústavním dodatku napsáno, že upozornit na nezákonné praktiky státní organizace je správné, žádoucí a v souladu s ústavou, tak že je to pravda. My Češi sami mezi sebou dobře víme, že zákony a ústava jsou jen snůška keců, které si každý vykládá tak, jak mu to v danou chvíli vyhovuje, a to včetně ústavních soudců. (Ústavní soud určuje pravdu hlasováním - IMHO by měla být pravda o ústavnosti jediná a jasně daná - hlasování by mělo dopadnout vždy 12:0)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tajne sluzby spehuji - to je tedy prekvapeni. To delaji od chvile, kdy byly zaloezeny, lisi se jen technicke moznosti.

A je paradoxni jak se lidi boji NSA, pricemz Facebooku, Googlu a dalsim soukromym firmam dobrovolne sdeli to, o cem se boji ze to NSA zjisti (a co ji narodil od soukromych spolecnosti vubec nezajima).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Překvapení není ani tak to, že tajné služby špehují, jako že doteď někteří lidé nepochopili, o čem celá kuaza byla.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Ted mam pocit, ze teda podle tvyho commentu byla o necem jinym, nez o cem si myslim ze byla...O cem teda podle tebe cela kauza byla?

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Spravny postreh.Na nazve agentury ci firmy nezalezi.Z podstaty my ludia si proste musime vymientat o sebe informacie.
Otazka je kto z nas potrebuje o sebe nieco skryvat ? Asi hlavne Ti z nas co robia ostatnym nieco zle resp. sa obohacuju na ukor ostatnych=Ti najbohatsi ! Beznym chudakom je uplne sum-a-fuk ci o nich niekto vie aj cislo topanok.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Neboj, pokud NSA zjisti neco co ji nezajima a soukrome spolecnosti ano, nepochybne jim to proda ... teda, ne oficialne, samozrejme, udelaji to ostatni zamestnanci.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.