CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Datový provoz smartphonů roste raketovým způsobem. Překonal objem dat počítačů

A právě proto bude použití mobilních dat pořád tak zoufalé. Sice přišlo LTE, takže se na chvíli navýší reálná rychlost spojení, ale pak se bude připojovat stále víc zařízení a bude po rychlosti.

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

No tak se alespoň můžeme zasmát.
Když ničemu jinému tak nadpisu, kde se jednak motá dokupy objem dat s datovým "provozem" a zároveň tvrdí, že jedna podmnožina počítačů může mít větší provoz než všechny její složky dohromady.
A pak v textu kde se dočteme "Spotřeba mobilních dat jen za letošní 1Q hravě". By mě zajímalo jak se taková data spotřebovávají....

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak hlavne jde o statistiky ericssonu, ktery to sledoval na svych BTSkach ..... je fakt zvlastni a skoro az zarazejici, ze mobilni data tvori v mobilnich sitich vic trafficu nez data klasickych pocitacu:o)) To je fakt zvlastni, cim to jen asi muze byt? Hm?

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Zvlastni, kdyz k tomu predeslemu komentari jsem mel na konci zavorku nebo vlastne asi cokoliv za "Hm?", tak mi to vyhazovalo:

Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /comment/714924/edit could not be found on this server.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Hned jak jsem si precetl nadpis tak mi bylo jasne ze to neni pravda. A ejhle - text clanku to potvrzuje.

Takze opet bulvarni nepravdivy nadpis tvrzdici ze mobilni zarizeni generuji vetsi traffic nez pocitace, coz samozrejmne neni pravda.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.