CDR.cz - Vybráno z IT

Česká vesmírná hra Take on Mars spustí betu. Objevujte Rudou planetu [E3 2015]

Zavzpomínejte na dětská léta, kdo z vás nechtěl být astronaut? Do kosmu teď můžete vyrazit společně s Take on Mars, a to rovnou na důležitou misi objevování Rudé planety.

E 3 Special 2015 Intel

Čeští Bohemia Interactive se na letošní E3 2015 pořádně rozšoupli a je to jedině dobře. Po novinkách ohledně svého postapokalyptického MMO DayZ a oznámení úchvatného DLC k válečnému simulátoru Arma 3, teď na trh s kůži přispěchali ohledně další své značky.

Řeč je tentokrát o vesmírné záležitosti jménem Take on Mars. Čas letí jako voda, její premiéru jsme si odbyli už před dvěma lety na E3 2013 a vedle prvních informací se dozvěděli také o Steam Early Accesu, který bude pro hru k dispozici.

Titul Take on Mars zatím stále není ve finální verzi, ale je připraven pro to, aby mohl spustit oficiální betu. Tu Bohemia Interactive slibuje spustit do dvou měsíců, hráče na vesmírné dobrodružství láká novým trailerem.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Česká vesmírná hra Take on Mars spustí betu. Objevujte Rudou planetu [E3 2015]

Žádné komentáře.