CDR.cz - Vybráno z IT

Chcete své (pra)rodiče jako NPC v Kingdom Come? Warhorse vám je oskenují!

nepřehlédněte
Kingdomcome
Warhorse Studios před několika málo minutami avizovali casting, kterého se mohou zúčastnit všichni postaršího věku. Máte tak jedinečnou příležitost, jak se stát součástí Kingdom Come, ať už z pozice vysloužilého hráče či přes starší generaci.

Jednou z nejočekávanějších her tohoto roku je bezpochyby Kingdom Come: Deliverance. Každý, kdo je „velký a zralý“ si tak může vynahradit nesplnitelný sen státi se ovocem do Jogobelly, a namísto toho se stát NPC postavou přímo ve hře. 

Stačí přemluvit někoho postaršího věku (pokud se mezi tuto cílovou skupinu neřadíte přímo sami) a odeslat email na adresu info@warhorsestudios.cz s předmětem 3D SCAN. Ale rozmýšlejte rychle, akce končí ve středu, 2. března

12771881 1101802003185383 4767143171460697067 O

Samotné termíny jsou vypsány na 7.-15. března, vyjma víkendů, mezi 9. až 21. hodinou. Vhodný termíny je nutné upřesnit v emailu. V případě, že budete (či vámi přemluvená osoba) vybráni, stačí navštívit Forum Karlín na Praze 8, kde skenování zabere přibližně hodinu. Součástí je i finanční odměna, která je ovšem v porovnání s eventuální přítomností přímo ve hře skutečně jen symbolická (její výši se snad dozví účastník v odpovědi). 

Do přílohy nezapomeňte připojit fotografie dané osoby - portrét hlavy zepředu, z profilu a ze 3/4. Podmínkou je absence vousů, případně ochota se oholit. V případě, že se vám nechce vzdávat chlouby, je možné udělení výjimky v případě "obzvláště krásných typů". Pokud tedy disponujete podobnou bradkou jako Daniel Vávra, jistě dostanete plusové body. 

Chcete své (pra)rodiče objevit ve hře ‪‎KingdomComeDeliverance‬? Přemluvte tátu či dědu a přijďte je společně nascanovat do hry. 

Podmínky:
- pouze ve dnech 7.-15.3. mezi 9-21 hodinou (mimo víkend)
- spíše symbolická finanční odměna - sken trvá průměrně hodinu, během které vás budeme fotit s různými výrazy tváře - skenování probíhá v našem studiu ve Forum Karlín, Praha 8

Jak na to: - pošlete nám svoje fotografie (portrét hlavy zepředu, z profilu a ze 3/4) - napište termín, kdy se můžete dostavit v daném čase - ideálně hledáme muže bez vousů, nebo ochotné se oholit. Je možné, že uděláme vyjímku u obzvlášť krásných typů :-)

Vše pošlete na email info@warhorsestudios.cz s hlavičkou 3D SCAN do středy 2.3. Těšíme se!

Věková hranice nebyla nijak přiblížena, a tak se mohou teoreticky zúčastnit i zájemci splňující pouze postarší vzhled, bez ohledu na skutečný věk. Nutno podotknout, že se akce týká jen mužů. V případě, že se otevřou termíny i pro maminky a babičky, vás budeme informovat. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Chcete své (pra)rodiče jako NPC v Kingdom Come? Warhorse vám je oskenují!

Žádné komentáře.