CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Chytrá krabička Google Home chce konkurovat Amazon Echo

Osvěžující šmírovadlo do každé rodiny...

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Funkcionalita pro volani protidrogoveho jako reakce na vetu "pojd si dat praska" je uz included, nebo se prida az pozdeji pomoci upgrade cloud casti zarizeni?

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

No, jak nad tím přemýšlím, tak jedno šmírovadlo si nosí valná většina z nás v kapse, takže tady ten osvěžovač už nic moc nového nepřinese. Leda tak maximálně že nás budou mít v Mountain View stereo...

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Pravda, pro lidi co maji na telefonu zapnutou Siri a na pocitaci Cortanu to uz neni zadny rozdil ... nicmene se domnivam, ze tech jeste neni valna vetsina. A bez asistenta sice je mozne po telefonu odposlouchavat, ale pravdepodobne ne tak snadno aby si to zapinali plosne jen tak pro jistotu.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Gugl je proste trapny ..... dokaze automaticky objednat listky az do dvou kin na svete a jednoho divadla ...... a dokaze ovladat az tri domaci spotrebice, jelikoz kazdy vyrobce ma u kazdeho vyrobku jiny protokol .... gugl jakozto diletant po boku apple se samozrejme nepripojili k iniciative pro sjednoceni protokolu IoT, takze na tech jejich srandazarizenich bude muset byt pro kazdou zarovku vlastni aplikace ....
A aplikace pro videohovory .... vyborne, dalsi aplikace, dalsi nekompatibilita, podpora jen omezeneho poctu zarizeni .... kdyby byli lidi fakt blbci (coz jsou) a instalovali si tyhle picoviny, pak by clovek, ktery by chtel byt se vsema v kontaktu, musel nosit v kapse minimalne 4 telefony pro kazdou platformu a na kazde mit cirka 50 ruznych kecalku, socialisticky aplikaci a dalsich picovin ..... fakt nevim o co guglu jde?! Je tu proste facebook a skype, takuzsestimkonecnecuracivguglusmirte!

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Objednat listky do kina nebo zarezervovat stul v restauraci?
pane boze to je zase blbost. Jsem zvedav za jak dlouho bude Google rusit cloudovou sluzbu a za zarizeni vracet penize. Myslim ze Google dela vsechno pro to, aby donutil lidi ztratit v takoveto zarizeni duveru.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.