CDR.cz - Vybráno z IT

Cossacks 3 otevírají registrace do nadcházející bety

Cossacks 1
Vloni jsme psali o náhlém návratu GSC GameWorld do herního průmyslu, během kterého ohlásili vývoj třetího dílu populární strategie Cossacks. Po roce a čtvrt přicházejí s novými zprávami. Vše je nejspíš na dobré cestě a fanoušci se mohou těšit na brzkou betu.

Oznámení Cossacks 3 vyvolalo vloni pozitivní ohlasy, už jen z principu, že oživilo kdysi zapomenuté videoherní studio GSC GameWorld, známé především pro populární ukončenou sérii STALKER (její odkaz však převládá dál ve hře Survarium).

Cossacks 2Cossacks 3

Třetí díl by měl být moderní iterací původních Cossacks z roku 2001, takže bychom se měli dočkat podobného hratelnostního zážitku pouze v novém kabátě. Jak to ovšem celé dopadne, prozradí až čas, případně nějaké záběry ze hry, kterých je v současné chvíli velmi pomálu.

Opět by se tedy mělo jednat o podobný princip, s jakým se hráči setkávají v rámci série Age of Empires, tedy sbírání surovin, budování armády a dobývání nepřátelských pevností, hradů a osad. Na rozdíl od této série si však Cossacks nelámou hlavu s množstvím jednotek na obrazovce, a pocit z opravdové války vyzdvihují daleko výše. Dle vývojářů můžeme očekávat až 10 000 jednotek, pět historických kampaní, 12 hratelných národů a modovací nástroje pro výtvory komunity.

Cossacks 4Cossacks 5

„Z várky přihlášek vybereme první vlnu beta testerů na základě herních zkušeností, PC specifikací, věku a podobně. Plánujeme několik testovacích vln, abychom zaručili vydání kvalitního produktu,“ hlásí vývojáři na svých oficiálních stránkách, kde se lze mezi testery přihlásit pomocí gdocs dokumentu.

Datum vydání ani konkrétní termíny jednotlivých vln beta testování nejsou známé. Už tak autoři tvrdí, že poslední měsíce byly pro společnost náročné, aby vůbec splňovali původně stanovené datum vydání na rok 2016.  

Diskuse ke článku Cossacks 3 otevírají registrace do nadcházející bety

Žádné komentáře.