CDR.cz - Vybráno z IT

Crash Bandicoot se dočká remasteru, a to hned tří dílů [E3 2016]

Crash Bandicoot
Mnoho současných hráčů vyrostlo na známém vačnatci, ještě za éry prvního PlayStationu. Od té doby si řada z nich přála, aby se značka vrátila, ale doposud byly prosby nevyslyšeny. Po letech jde však Sony vstříc své komunitě.

Cdre 3

Jedna z nejoblíbenějších sérií na konzoli od Sony vyplnila dospívání řadám hráčů. Někteří jej dokonce spokojeně zapínají a hrají dodnes, nejen z toho důvodu, že je už tak snadné emulovat první Playstation na běžných počítačích. Brzy však nebude nutné zapínat externí program, abyste se vžili do svého oblíbeného vačnatce.

Žijeme v době, kdy každý remaster uchvátí nespočet hráčů, a kolikrát oslní daleko více, než úplně nová značka. Není tedy divu, že každý rok se na veletrzích jako E3 a Gamescom setkáváme s tolika oznámeními, že se vrací ta či ona série. Letošní rok se hned několika takovýchto příležitostí chopilo Sony, které vytáhlo z díry svého Crashe Bandicoota.

Crash Bandicoot se vrací hned ve třech svých zpracování, a to konkrétně Crash Bandicoot 1, Crash Bandicoot 2 a Crash Bandicoot Warped. Remaster bude tradičně vydán exkluzivně pro konzoli Playstation 4, zbylé platformy se titulu nedočkají.

Přídavek do hry po vzoru Crashe, nikoliv samotný remaster

Během konference došlo pouze na oznámení, a tak si budeme muset ještě chvíli počkat na nějaké záběry ze hry. Zatím nelze zhodnotit ani grafiku či stylizaci. Jediný snímek, který Sony vydala, se týkala počítačové hry Skylanders Imaginator, do které se nově Crash Bandicoot zapojuje coby přídavek. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Crash Bandicoot se dočká remasteru, a to hned tří dílů [E3 2016]

Žádné komentáře.