CDR.cz - Vybráno z IT

Datadisk k Zaklínači 3 má datum vydání, bude se prodávat s kartami Gwent

Hos Info 3
Pokud vám nestačily stovky hodin v původním Zaklínači 3, můžete se těšit na blížící se rozšíření s názvem Srdce z kamene. Vaši hru obohatí o desítky hodin a další novinky.

Rozšíření Zaklínač 3: Srdce z kamene nebude jen tak obyčejné DLC, na které jsme poslední roky v herním průmyslu zvyklí. Vývojáři jej napakovali hutným obsahem, který hráče zabaví na desítky hodin a přinese vítané střípky jak příběhové, tak z hlediska mechanik. Dočkáme se jej již 13. října. Druhého datadisku, Krev a víno, bychom se měli dočkat v prvním kvartálu příštího roku.

Heart Of Stone

CD Projekt RED je notoricky známý svými skvělými krabičkami, které neobsahují pouze jednostránkový manuál a disk se hrou, ale většinou i bohatý merchandising, který vždy náramně potěší. V tomto případě si budete moci pořídit rozšíření i se skutečnými kartami Gwent.

Pokud vám tedy ve hře chyběl multiplayerový režim této TCG a nestihli jste si pořídit ani sběratelskou edici původního dílu, budete moci svoji chybu napravit. Balíčky obsahují karty monster a Scoia'tel, doplní tedy případně kolekci původním sběratelům.

Fyzická kopie s kartami Gwent se nicméně odrazí i na ceně. Zatímco digitální verze vyjde pouze na 9,99€, krabicová se vyšplhá na 19,99€, tedy dvakrát tolik.

Hos Info 1Hos Info 3Hos Info 2

V příběhu se opět střetneme s Shani (viz. obrázky), kterou fanoušci mohou znát z prvního dílu. Někteří si ji dokonce možná zvolili i za svoji romantickou volbu a u upřednostnili ji před Triss Ranuncul. V druhém díle však byla tato postava zcela škrtnuta ze scénáře a každý byl nucen vstoupit do vztahu s Triss. Bude zajímavé sledovat, jak se události vyvinou v třetím díle. Vývojáři slibují i novou romantickou volbu.

Další výraznou novinkou budou runové meče, které slibují silný dopad na herní mechaniky a strategii. Na jakém principu však budou fungovat, a jak skutečně ovlivní hru, je nemožné v současné chvíli posoudit.

Kampaň Srdce z kamene bude dostupná hráčům alespoň na 30. úrovni, přičemž je možné ji odehrát během i po dokončení hlavní příběhové linie. Pokud jste tedy původního Zaklínače 3 stále nedokončili (a že je soudě dle diskusí na internetu tato možnost velmi reálná), ať už z důvodu časových či přehlcení obsahem, je nejvyšší čas hru oprášit. 

Diskuse ke článku Datadisk k Zaklínači 3 má datum vydání, bude se prodávat s kartami Gwent

Čtvrtek, 10 Září 2015 - 19:18 | Jan Novák | Buď nejsi trpaslík nebo si nečetl Zaklínače ;-)
Čtvrtek, 10 Září 2015 - 16:01 | corwin78 | Mě spíš zajímá, kdy se objeví verze pro Linux,...
Čtvrtek, 10 Září 2015 - 15:28 | CyberAngel | Ztraceno v překladu :)
Čtvrtek, 10 Září 2015 - 14:34 | Zog Zogothowics | Asi nejnudnější sběratelská karetní hra co jsem...
Čtvrtek, 10 Září 2015 - 14:03 | Jan Novák | No jo no ... trpaslíci hráli Gwint s kartami...

Zobrazit diskusi