CDR.cz - Vybráno z IT

Dead Rising 4 v nových záběrech ze hry masakruje legie zombíků [E3 2016]

Dead Rising 4 si nebere servítky, svědčí o tom 12 krvavých minut z hraní. Podívejte se, jak se budete doslova prosekávat vřavou nemrtvých.

Cdre 3

Není to tak dávno, kdy se se zombie hrami i filmy doslova roztrhnul pytel. Problém byl, že jich najednou bylo všude moc. A na herní scéně, která není zas tak velká, jak se může zdát, si pak jednotlivé tituly hodně těžce hledaly prostor.

Dead Rising 3 je jedním z kousků, které takový osud potkal. Přestože se tehdy na E3 prezentaci tvářil hodně sebevědomě a v podstatě by se dalo říct, že mezi dalšími zombie hrami vynikal, bylo na samotné hře znát, že tvůrci spěchali, a nenabídl očekávaný zážitek.

To se teď pokusí změnit v pořadí čtvrtý díl, který vývojáři odprezentovali právě letos v LA. Trailerem ovšem příliš nezaujal. Autoři se tedy rozhodli vypustit gameplay záběry, které by fanoušky utvrdily v tom, že svou práci dělají dobře. Hodnocení necháme na vás.

Co ale lze konstatovat, je, že Dead Rising 4 se snaží být ještě akčnější, krvavější a destruktivnější, než kdy předtím. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dead Rising 4 v nových záběrech ze hry masakruje legie zombíků [E3 2016]

Žádné komentáře.