CDR.cz - Vybráno z IT

Dinosauří překvapení roku Ark: Survival Evolved vyjde i na konzole [GC 2015]

Ark Screenshot 01
Před dvěma měsíci vybouchla na Steamu herní pecka Ark: Survival Evolved. I přes své všudypřítomné bugy a padající servery si užívá slávy a neustále přibývajících zájemců. Hlavním důvodem je skloubení dvou netradičních témat. Brzy se bude slunit i na konzolích.

Gc 2015 Banner

Není to každý den, kdy by herní scéna zaznamenala titul s dinosaury. Když si k této tématice připočtete i oblíbený systém z DayZ, máte recept na úspěch. Ten se podařilo ukuchtit právě studiu Wildcard, kterému se od vydání hry ploténka nezchladila.

Před třemi měsíci jsme psali oznamující zprávu, ve které jsme mohli vidět Ark poprvé v akci. Tehdy se o vydání na konzole pouze spekulovalo. Úspěch z Early Accessu na Steamu nakonec zjevně vývojáře k portu donutil.

K oznámení portu došlo na GamesComu v rámci konference Microsoftu. Ačkoliv trailer a doprovodný komentář sváděl k horšímu scénáři, že se bude jednat pouze o exkluzivní port na Xbox One, realita je světlejší. Majitelé PlayStation 4 konzolí se podle oficiálních stránek hry také dočkají. K vydání by mělo dojít někdy v zimě, k odchodu ze stavu předběžného přístupu by mělo dojít někdy příští rok. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Dinosauří překvapení roku Ark: Survival Evolved vyjde i na konzole [GC 2015]

Žádné komentáře.