CDR.cz - Vybráno z IT

Dishonored 2 se předvádí v několika videích ze hry [E3 2016]

Dishonored 2 01
Vidět na E3 dlouhé, neupravené a neskriptované záběry ze hry je dnes velkou vzácností, přesně to ale nabídlo Dishonored 2 ve svých nových ukázkách.

Cdre 3

Dishonored 2 na E3 doprovodil nejen krátký trailer, ale také i 12 minutový gameplay přímo ze hry. Ten ukazuje dvě mise z hlavní kampaně a předvádí schopnosti nové hrdinky Emily Kaldwin. Gameplay to zřejmě není nijak skriptovaný, což jen ukazuje důvěru tvůrců v jejich dílo.

Jednou z nich je dokonce i cestování časem. Emily má možnost vidět do minulosti, ale také i do budoucnosti. Tuto schopnost může využívat k řešení různých puzzlů nebo procházení kolem stráží. Dále také dokáže manipulovat s pamětí svých nepřátel, vybraná střáž ji tak nemusí vidět nebo dokonce vůbec pamatovat.

První díl se skutečně povedl (viz recenze) a z toho, co jsme zatím viděli můžeme soudit, že se vývojáři drží podobné receptrury. Výsledek má tak velkou šanci, aby zopakoval úspěch originálu.

Dishonored 2 vyjde 11. listopadu na PC, PS4 a XONE.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dishonored 2 se předvádí v několika videích ze hry [E3 2016]

Žádné komentáře.