CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Další levný headset pro virtuální realitu: Vložte smartphone a naučte se fotbal!

Nemohlo by se davat uz do nazvu clanku treba "CROWFUNDING: <nejaka picovina>", aby clovek mohl podobny clanek proste automaticky ignorovat? Ano chapu, "Další levný headset pro virtuální realitu: Vložte smartphone a naučte se fotbal!" je zcela vysvetlujici, ze pujde o extremni picovinu, ale slovo "crowfunding" by tomu dodalo ten pravy punc extramegapicoviny:)
Ale jo, docela to pobavilo, pry nesmyslnou mobilni aplikaci uz pouzivaji vrcholni hraci ..... podporujou to vrcholni treneri .... vetsi PR zvasty jsem uz dlouho neslysel a obrazky typu (https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/002/828/077/e36f3d3942ae6ad297d93125...) jsou spolu s faktem, ze tenhle VELESKVELY VYNALEZ uz podporilo vic jak DVANACT LIDI, celkem jasnym signalem, ze jde o VTIP! ..... a jestli to ma byt reklama a mate za to prachy, tak to chapu, ale byla by slusnost to uvest v tagu .... ale tu konkretne se dost bojim, ze melo jit o "seriozni" zpravu, ktera ovsem mela byt pojednana style "april", "vtip", "lidska kolektivni blbost" atd .... protoze zdrojovy projekt zcela jiste vtipem je, treba ten typicky americky "coach", ktery vypada, ze umi ovladat maximalne mikrovlnku, jak o tom mluvi jak o zazraku:o) ...... a nebo uz lidi pomalu dostavaji rozum a neprispivaji na kazdou ultrapicovinu .....

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Tak "treba ten typicky americky "coach", ktery vypada, ze umi ovladat maximalne mikrovlnku" se jmenuje Mike Ditka a informace o něm najdeš i zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Ditka a věř, že se do Wikiny nedostane každý. (nevím jak ty, ale já tam určitě nebudu)
Americký fotbal je dost složitá týmová hra a secvičit tolik hráčů aby fungovali jako dobrý hodinový stroj jistě není jednoduché. Nevím proč by jim nemohla pomoci i aplikace zmiňovaná v článku.
V této hře (a i jiných), jde o velké peníze a každá maličkost která pomůže vyhrát je dobrá.
Mám pocit, že jsi se se svým přístupem tentokrát moc netrefil.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Ja neznam pravidla americkeho "fotbalu", parkrat jsem to videl ve filmu a jako u kazdeho sportu verim, ze jde hlavne o zkusenosti "na travniku" .... nevim, jestli to muze pomoct, pokud jo, tak vsechna cest, ale ty jejich propagacni PR videa spis vypadaji jak vystrizene z podvodu ..... kazdopadne at je to jak chce, ta jejich "virtualni realita" je vysmech ...... o cemz mluvi to, ze uz maji PRES 15 podporovatelu:o)

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Domnívám se, že není důležitý ani tak počet lidí (19), jako vybrané peníze.
Momentálně mají vybráno skoro 11.000$ z požadovaných 50 tisíc, a do konce zbývá ještě 41 dní.
Bavit se s tebou o případné užitečnosti mi připadá naprosto zbytečné.

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Tady jde podle mě především o to, že jste tam jako divák a můžete sledovat taktiku průběhu virtuálního tréningu z jakéhokoliv ůhlu potřebujete. Stejně tak jako by bylo super sledovat taktiku bojové skupiny třeba SWAT.
Zatím co tady čtu, tak to vypadá že jsou lidé dost omezení a nedovedou si představit nic jiného než čučet na 3D americké filmové srač..ky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.