CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Divinity: Original Sin 2 předčasně na Steamu! Zahrajte si o čtvrt roku dříve

tyhle předběžné přístupy jsou bohužel pouze pro lidi, co se strašně nudí.

Úplně mi stačily ty nevybalancovanosti a bugy, co byly v Original Sin 1 v den vydání. Ani si nechci představovat, jak tak může vypadat "předběžný přístup" dalšího dílu :D

osobně si počkám asi až na nějakou obdobu "enhanced edition" v které už bude vše vychytané...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bombastický titulek sice říká "zahrajte si o čtvrt roku dříve", ale ve skutečnosti to znamená "vyzkoušejte si demo nedodělané hry, která se do vydání ještě pořádně změní". Vážně mi není jasný, proč tolik lidí nadšeně skáče po early access, a zkazí si tím zážitek z hraní, až bude hra kompletní, vybalancovaná, se všemi mechanikami a funkcemi, a s mnohem méně chybami. GOG to mnohem lépe nazývá "in development", protože to je přesně ono - alpha/beta verze hry, která má do finálního stavu daleko. Vydaných her jsou mraky, tak proč hrát nedokončené hry?

A ten titulek se mi vážně nelíbí. Bulvarizujeme už i zde?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Treba pro to, ze vim, ze si tu hru koupim, mam moznost sledovat vyvoj a zlepseni jiz ted a zazitek si rozhodne nezkazim, protoze hernich 12 hodin je jen plivnuti z obsahu. Btw co komu brani, si v klidu rozehrat zas jednicku a pak v klidu jit rovnou do dvojky az vyjde, ze.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zlata doba, kdy hraci nemeli internet, takze meli vicemene jistotu, ze kupovana kopie hry je a> kompletni b> funkcni c> jde dohrat. Samozrejmne byly vyjimky jako Daggerfall, ktere bez patchu dohrat nesly.

Dneska nic nenuti vyvojare hru dokoncit a vydavaji ji v nedokoncene podobe - kdyby recenzenti byli co k cemu, tak prestanou hykat nadsenim a nedokoncene nefunkcni hre bez milosti napari hodnoceni 1/10.

Jenze ne, dneska i hra ktera poradne nefunguje muze dostat 8/10 nebo 9/10, vzdyt "se to prece casem dodela".

Kladne hodnoceni tak dostanou i hry, ktere jsou pro naprostou nefunkcnost vydavatelem stazeny z prodeje..........

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak nějak. Poslední zpackaný port, co si pamatuji byl Batman Arkham Knight. Tolik bugů, že to museli ztáhnout z prodeje a přesto recenzenti tomu dávali 8/10 atd.

A ze všeho nejhorší žabaři z "Metacritic", kteří tomu dali nějakých 90% v průměru. Člověk by si skoro řekl, že asi budou na výplatní pásce nějakých herních studií :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.