CDR.cz - Vybráno z IT

The Division pokořilo další rekord, stalo se nejprodávanější novou značkou

the_division_0
Minulý týden hlásil Ubisoft prodejní rekordy během 24 hodin, ve kterých se umístilo se svým novým The Division na stupni vítězů, v závěsu Destiny a po boku třech dalších her z vlastní stáje. O týden později se rekord nejen drží, ale zachází dál.

Dosavadní rekord pro nejlépe prodávanou značkou všech dob drželo Destiny, které během měřené doby jednoho týdne vydělalo $325 milionů. Před několika dny se k tomuto rekordu nebezpečně blížilo i The Division, které zaznamenalo úspěch už během svých prvních 24 hodin. V rámci této doby si však také udržel hrdě prvenství Destiny.

The Division Will Get First Xbox One Gameplay Demo At Gamescom 2014 Video 454468 10the_division_6

The Division ohlásilo tržbu $330 milionů během svého prvního týdne na poličkách, čímž se hra stala novým držitelem rekordu. Tentokrát však nejen z pohledu společnosti, ale napříč celým herním průmyslem. Do prodeje jsou započítány pochopitelně všechny verze, od základních po sběratelské. Bližší čísla (například poměr mezi platformami) ovšem Ubisoft nezveřejnil. 

V jednu chvíli se mohly servery pyšnit stropem 1.2 milionů hráčů hrajících v tentýž moment. Za uplynulý týden došlo dokonce k několika odstávkám.

Stanutí The Division na vrchní příčce herního průmyslu v rámci prodejů nové značky za první týden je ohromný úspěch. Jsme nesmírně pyšní za naše týmy a vděční milionům hráčů, kteří nám zanechávají podporu a zpětnou vazbu,“ okomentoval úspěch Yves Guillemot, CEO a spoluzakladatel Ubisoftu. „The Division je příkladem naší unikátní schopnosti nabídnout vtahující zážitek, který hráče pohltí natolik, že jej horlivě sdílejí se svými přáteli a komunitou.“

The Division Pc Beta 9The Division Pc Beta 16

Ohlasy hráčů jsou prozatím povětšinou kladné, s příměsí rozporuplných názorů kritizujících především repetitivnost misí a slabý singleplayerový prvek. The Division je nicméně hra cílená na kooperaci a multiplayerovou složku, a tak je nutné brát v potaz, že hraní v jednom hráči bude značně ochuzené, byť systém nabízí určitý matchmaking. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku The Division pokořilo další rekord, stalo se nejprodávanější novou značkou

Středa, 16 Březen 2016 - 17:40 | Jan Smetana | Mate tip na levnou digitalni edici? (Steam, ne...
Středa, 16 Březen 2016 - 15:31 | japkoslav | Torrent Vám je k MMO platný asi jako mrtvýmu...
Středa, 16 Březen 2016 - 14:13 | Klop Klop | Kde najdem torrent?:):):)

Zobrazit diskusi