CDR.cz - Vybráno z IT

The Division trhá prodejní rekordy během 24 hodin a přepisuje historii Ubisoftu

Dnes ohlásil Ubisoft radostnou zprávu, ve které hlásí rekordní prodeje svého nejnovějšího vysokorozpočtového titulu Tom Clancy's The Division. V rámci prodejů za 24 hodin překonal Watch_Dogs i Assassin's Creed a hrdě stanul bok po boku Destiny.

Nový post-apokalyptický titul The Division už je v hledáčku hráčů více než 2 roky. Od té doby prošel mnohými změnami, grafickým downgradem, ale především vydáním. Vzhledem k masivním očekáváním nebylo těžké si úspěšné prodeje představit. Ty se nakonec ukázaly v daleko lepším světle, a pro Ubisoft se tak jedná o důležitý milník.

The Division Pc Beta 12The Division Pc Beta 6

The Division se aktuálně může zařadit bok po boku předloňskému Destiny. Přestože aktuální rekord nejrychleji prodávané hry za 24 hodin drží páté Grand Theft Auto, tak v rámci nejrychleji prodávané nové značky za 24 hodiny se řadí právě Destiny. To sice předběhnuto nebylo, ale i tak se může The Division pyšnit alespoň nějakým stupínkem vítězů na tomto poli, ale především zlatem v portfoliu Ubisoftu.

„Jsme nesmírně šťastní za rekordní launch The Division. Titul reprezentuje Ubisoft na svém vrcholu, ve spolupráci se studiem Massive a všemi spřízněnými týmy, které se maximálně podíleli a úzce spolupracovali, aby přinesli světu tuto neuvěřitelně inovativní a zábavnou hru,“ říká David Polfeldt, ředitel studia Massive spadajícího pod Ubisoft.

the_division_4

Pokud bychom se podívali na žebříček čtyř nejrychleji prodávaných nových značek, umístil by se Ubisoft hned třikrát. První místo stále obsazuje zmíněné Destiny, další místa už se týkají Assassin's Creed, Watch_Dogs a nově zlatem The Division.

Přítomnost Watch_Dogs nicméně dokazuje, že ne vždy se jedná o důležitý ukazatel ve kvalitě produktu, spíše o úspěšnou reklamní kampaň. Nemluvě o Destiny, které drží první místo, ale jedná se o velmi průměrnou hru, která brzy zapadla a své hráče si nedokázala udržet kvalitním obsahem. Snad tedy The Division nepotká stejný osud a uslyšíme o hře i za několik měsíců.

the_division_2

„Vydání The Division je pro Ubisoft ohromným úspěchem. Je důkazem naší jedinečné schopnosti vytvořit fantastické nové herní značky a přetvořit je v trháky,“ tvrdí Yvey Guillemot, spoluzakladatel a CEO Ubisoftu, a dodává: „Je to důležitý den pro Ubisoft, ale o to důležitější je to začátek poutě milionů hráčů ve světě The Division, který si jistě zamilují.“

Porovnáváme: 
 
Zdroje: 

Diskuse ke článku The Division trhá prodejní rekordy během 24 hodin a přepisuje historii Ubisoftu

Sobota, 12 Březen 2016 - 18:07 | JVc | Tady ma korektor dva roky prazdnin, nebo uz to...
Pátek, 11 Březen 2016 - 17:45 | Radek | Moc prosím, vyměňte všechny výskyty "...
Čtvrtek, 10 Březen 2016 - 16:44 | CyberAngel | "Přítomnost Watch_Dogs nicméně dokazuje, že...

Zobrazit diskusi