CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Slabá hesla a klikání na neznámé odkazy? Dnešek je dnem bezpečnějšího internetu

To se mi nezda ... 40% rodicu omezuje detem cas straveny na internetu a presto si 81% mysli, ze vi, co jeho deti na internetu delaji?

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

to je právě standartní lidská povaha, lidi se chcou podvědomě ukázat v lepším světle a tak raději tvrdí, že něco udělali (či o něčem ví), než by přiznali pravdu.

Jimmy Kimmel na to natočil hezké video, kde se lidi z Holywoodu (stát California!) ptal, jestli ten den hlasovali v "důležitých" Iowských volbách a překvapivě každý dotázaný mu odpověděl, že hlasoval, i když to není možné, protože Iowské volby se konali ve státě Iowa :D
https://www.youtube.com/watch?v=j5spwhLkZvY

podobné je to i s tím rodičovstvím. Lidi nechcou vypadat jako špatní rodiče a tak raději tvrdí, že ví co tam děcka dělají.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

V rámci kampaně na Google jsem proklikal zabezpečení svého účtu a mám pocit, že mi za to opět Google daroval další 2GB prostoru. Za minulé proklikání to byly také 2GB, takže jsem už na 19GB celkem.
Takže pokud vám na Google účtu dochází místo, tak máte pěknou příležitost k rozšíření zdarma :-)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

A tim proklikanim zabezpeceni myslis privacy settings nebo tu sekci "dejte nam telefonni cislo a my vam slibujeme ze ho pouzijeme jenom k zabezpeceni a v zadnem pripade ne k reklame"?

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.