CDR.cz - Vybráno z IT

Dosluhuje váš starý počítač? Pořiďte si repasovaný. Ušetříte!

PR článek
Milujete hraní her a váš starý počítač tuto vášeň moc nechápe? Je pomalý, seká se a na dnešní dobu už zkrátka nestačí? Pořiďte si jiný. Ale co když na nový právě nemáte? Nevadí, poohlédněte se po repasovaných počítačích.

V dnešním článku vám odhalíme, co vše můžete od repasů očekávat. 

Levný počítač, prosím

Mezi repasovanými počítači najdete především výkonnější modely notebooku. Jedná se o kvalitní modely, které byly primárně vyrobené na to, aby něco vydržely. Lowcostové značky, jako jsou například Asus nebo Acer, mezi nimi najdete jen těžko. Repasované počítač prodává například firma ITZoo a v její nabídce se vyskytují především stroje od výrobců Dell, HP, Toshiba a Lenovo. To jsou značky, jejichž počítače vám za rok nekleknou a můžete se na ně opravdu spolehnout.

Co to ten repasovaný počítač vlastně je

Většinou se jedná o vyřazené počítače z korporací a různých institucí. Jednou za čas se vedení v těchto organizacích rozhodne pro modernizaci a starší modely musí udělat místo těm novým. Možná si říkáte, že ty samé seženete v bazarech a zastavárnách. Omyl. Pro repasované počítače je typické to, že je obdržíte zcela v pořádku, ručí vám za to sám prodejce. Všechny počítače projdou před prodejem vyčištěním a reinstalací.

100% v pořádku

To, že váš repasovaný počítač musí být 100% v pořádku, potvrzuje také záruka, kterou od prodejce získáte. Nejčastěji to je 6 měsíců, ale někdy to mohou být i 2 roky. Po tuto dobu by váš nový miláček měl šlapat jako hodinky. Repasované PC vás nadchnou, pokud od nového počítače očekáváte odolnost, vysoké rozlišení displeje a nižší cenu.

Je také možné, že se vám dostane do ruky počítač, který bude vypadat jako nový. A když nebudete spokojeni? Reklamujete ho a prodejce vám vrátí peníze. V podstatě nemáte co ztratit, jen získáte. Vyzkoušejte repasované počítače a získejte kvalitní výpočetní techniku za zlomek ceny.

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dosluhuje váš starý počítač? Pořiďte si repasovaný. Ušetříte!

Neděle, 21 Květen 2017 - 09:27 | Novoš | S repasy mám celkem dobré zkušenosti, mám 2...
Pondělí, 15 Květen 2017 - 22:45 | Zog Zogothowics | Takhle stupidní pro jsem už dlouho neviděl.

Zobrazit diskusi