CDR.cz - Vybráno z IT

Kolik že je hodin? Dřevěné hodinky Tokyoflash Kisai pouze dnes za zaváděcí cenu

Tokyflash Kisai Night Vision 2
Chcete se při odečítání času z displeje potrápit? Výrobce Tokyoflash a jeho produkty jsou pro vás jasnou volbou. Nový model hodinek Kisai ze dřeva pořídíte levněji pouze dnes.

Současní výrobci chytrých hodinek postrádají u svých produktů dost často originalitu. Společnost Tokyoflash Japan se sice zabývá výrobou obyčejných hodinek, avšak v netradičním podání. Klasická čísla a ručičky u této firmy nehledejte, každý model je velké umělecké dílo, které při zjišťování aktuálního času potrápí vaše mozkové závity.

Jak je uvedeno na webových stránkách výrobce: "Exotické automobily nejsou vůbec praktické, i přes to by většina lidí ráda jeden vlastnila." Podobnou marketingovou strategii propaguje také Tokyoflash se svými produkty, které jsou určeny lidem s touhou odlišit se od ostatních. Výrobce vyzývá zákazníky, aby změnili způsob, jakým vnímají čas.

Novinka od Tokyoflash, noční hodinky Kisai Night Vision Wood, na první pohled nemá ciferník. Ten je mazaně ukryt pod tenkým dřevěným krytem a LED diody se rozsvítí pouze po stisknutí tlačítka na boku hodinek. Je také možné nastavit automatické rozsvícení displeje každých 15 minut ve večerních hodinách.

Tokyoflash Diagram

Zobrazení aktuálního času vypadá složitě, ale stačí znát dvě pravidla a kouzlo může začít. Číslice zastupující aktuální hodinu se ukrývá na obvodu. Tam, kde LED dioda nesvítí, taková hodina právě je. Počet minut zase odhalíte v prostřední části, která vám v odpovídajícím stylu zobrazuje dvojici čísel. Spojením obou čísel dostanete aktuální čas. Jak prosté.

Tokyflash Kisai Night Vision 2 Deactive

Hodinky Tokyoflash Kisai Wood jsou dostupné ve světle hnědé variantě s modrými, zelenými nebo červenými LED diodami. Mají funkci alarmu a jsou odolné proti postříkání vodou (3 ATM). Váží pouze 60 gramů a jejich rozměry jsou 48 x 43 x 11,5 mm. Mohou je nosit jak muži, tak ženy díky nastavitelnému řemínku. Nabíjení je o něco složitější. Abyste mohli hodinky nabít přes port USB, musíte odšroubovat jeden šroubek na boční straně.

Unikátní hodinky pořídíte v akci za 109 dolarů (přibližně 2150 korun) + 20 dolarů poštovné. Časově omezená nabídka končí 8. května v 6 hodin ráno. Když objednáte dva kusy, poštovné bude zdarma, ale nezapomeňte, že je nutné započítat clo a další poplatky spojené s dopravou z Japonska.

Tokyoflash Watches

Nabídka hodinek výrobce je pestrá

Pokud by se vám model ze dřeva nelíbil, existuje také stejná varianta Kisai Night Vision z nerez oceli. Bohužel cena u tohoto modelu snížena není. Všechny typy hodinek najdete na této stránce.

Je pro vás model Kisai Wood příliš nudný? Co takhle hodinky v prstenu?

Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kolik že je hodin? Dřevěné hodinky Tokyoflash Kisai pouze dnes za zaváděcí cenu

Neděle, 25 Leden 2015 - 09:47 | Seki | Ten "ciferník" je až moc strohý. Jako...
Pátek, 9 Květen 2014 - 11:49 | Spirit_pcf | Co by si chcel za 2 miliony..
Pátek, 9 Květen 2014 - 11:42 | Tom | tyhle, ale aspon ukazujou cas, jinak, ale...
Čtvrtek, 8 Květen 2014 - 11:29 | Max Devaine | Velmi zajímavé nápady. Displej bych asi trochu...
Středa, 7 Květen 2014 - 16:37 | HKMaly | Pripomelo brnensky "orloj".

Zobrazit diskusi