CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k EA obviněno z klamání hráčů. Reklama na mobilní hru Dungeon Keeper v UK zakázána

A proto takové hry ani nezačínám hrát. Ne že by ta hra byla špatná, ale kupovat něco, abych urychlil vývoj je pěkná prasárna nejen v této hře. Proč neudělají i verzi normální za peníze bez těchto kurvítek? Uživatel bude mít na výběr, takhle si hodně uživatelů odradí tak jako mne, kteří tento systém hraní (vydělávání) už znají !!!

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

A o to hůř, když je hra samotná za peníze a pak si v ní ještě "musíte" kupovat herní měnu za peníze. Takhle fungovalo Diablo 3; teď už tak naštěstí nefunguje :)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

jj, hru jsem si stáhnul a ve chvíli, kdy jsem musel čekat několik hodiny na prokopání jedné díry a nebo zaplatit, jsem jí hned smazal... je to ale škoda původní DK na PC byla skvělá hra.
Dneska chce každý jen vydělávat nehorázné sumy. Kdyby jí dali za 200Kč, tak si koupím strávím na ní pár hodin herního času a když bude stát za to tak si rád dokoupím nějaký bonus pack nebo něco takového.
in-app platby je zlo.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Asi se shlédli v WarGamingu :) Zabugované WoT co se po patchi v9.0 nedalo ani hrát a že jste přišli o čas s prémiovými účty? Žádná ani omluva... prostě nakašlat.

Takže to zkouší i další a podobně. Není se čemu divit. Prachy táhnou... free to play a pak prémiový tank za cenu v podstatně celé jiné hry:
http://www.youtube.com/watch?v=LaSPJCsxAv8

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

zasraný Wargaming. Za celou dobu, co WoT jede, nedokázali opravit/vylepšit jedinou věc o kterou hráči neustále žádají "lepší MatchMaking" !!!

jejich MM vůbec nijak nezohledňuje "zkušenosti/skill" hráčů. Takže se vám klidně může stát, že 10 her v kuse dostanete tým plný retardů, zatímco nepřátelský tým bude plný hráčů z TOP150 klanů.

jejich MM se v současné chvíli pouze "snaží" vyrovnat ve hře počet tanků o různých úrovní...ale většinou vždy nakonec selže.
Např: 2 týmy převážně z tanků 9. a 8. úrovně, ale jeden tým má 2 tanky 10. úrovně(nejvyšší)!!! Samozřejmě,že ten tým s tanky 10. úrovně má obrovskou přesilu a člověk pak musí vytrpět takovéhle hry několikrát denně.

Kdyby aspoň trochu času věnovali vylepšení MatchMakingu než přidáním nějakého "HD modelu" tanku, který stejně ani moc lidí nehraje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ale zase na druhou stranu, je to jedna z mála her, kde člověk může bez problémů hrát i bez mikroplateb.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Mikro platby jsou v pohodě, pokud nabízejí "něco navíc". Třeba prémiový tank ve WOT, blyštivé brnění v rpg, roztomilé zvířátko jako společníka atd. I to, že po zaplacení máte třeba o 50% větší příjem se dá snést. Ale zavádět "čekání" do hry je naprostá blbost....

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

jj, to je úplně to samý jako Kingdoms of Camelot: Battle for the North od Kabamu.... Neskutečný zvýhodňování platících časovou superdiskriminací, zabugovanost hry, kdy bez náhrady přijdete klidně o několikaměsíční nebo i zaplacený postup bez jakékoli náhrady... Bezcenná podpora hráčů... Klamavá reklama... Zkrátka to samý...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.