CDR.cz - Vybráno z IT

Exkluzivní záběry Killing Floor 2 z PC Gaming Show [E3 2015]

Killing Floor 2 Screenshot 01
Střílení zombie nikdy neomrzí. Tato oblast je nevyčepratelnou studnicí nápadů pro videoherní vývojáře. Nicméně i zde existují velmi dobré tituly, ale taky velmi špatné. Tripwire naštěstí dělá ty dobré. Killing Floor svému žánru ostudu rozhodně nedělá.

E 3 Special 2015 Intel

Pokračování úspěšné střílečky Killing Floor se nachází v early accessu a stejně jako jeho předchůdce sbírá pozitivní ohlasy jedna báseň. Jako odměnu se vývojáři rozhodli vydat nový trailer, kterým by rádi nalákali zbrusu nové hráče ke svému titulu. Nutno poznamenat, že se jim to velmi daří.

Záběry ukazují skvělou atmosféru deathmetalového designu úrovní známého z jedničky. Nesmí chybět prezentace nového systému zobrazování násilí, který učiní z jatek mírumilovnou přípravu veganského salátu s citrónovou zálivkou.

V Killing Floor 2 se rozšiřuje zbrojní arzenál, který čítá daleko zajímavější kousky, kterými lze ustřelovat nebo usekávat končetiny. Tripwire navíc potvrdil podporu uživatelských map, bez nichž by bylo druhé Killing Floor poloviční.

Nezapomeòte sledovat herní sekci CDR pro kompletní pøehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat dennì desítkami èlánkù, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Exkluzivní záběry Killing Floor 2 z PC Gaming Show [E3 2015]

Žádné komentáře.