CDR.cz - Vybráno z IT

Experimentální střílečka Superhot v dalším super žhavém traileru [E3 2015]

Není střílečka jako střílečka. Některé mají prvky RPG, některé zase skvělý příběh a jiné zase přistupují k tomuto žánru úplně jinak, třeba Superhot. Pokud zde protivník vystřelí, bude se jeho kulka pohybovat pouze tehdy, pohne-li se hráč.

E 3 Special 2015 Intel

Nový trailer na zajímavou FPS Superhot připomíná monolitický grafický styl zaměřený na kombinaci bílé a červené a ostré rysy 3D modelů, mechaniku změny času v závislosti na změny polohy v prostoru a samozřejmě velkou dávku slow-motion headshotů. Naštěstí zde slyšíme název hry již jenom jednou a ne jako v posledním traileru, kde "SUPER - HOT" zaznívalo neustále.

Superhot se naštěstí objeví již tento rok na počítače, a proto hráči, které titul zajímá, nemusí předlouho čekat. Nově se však objeví i na konzoli Xbox One, kde se také bude velmi dobře vyjímat mezi AAA tituly. Uvidíme, zda se titulu podaří držet hráče na delší dobu než jen na dvě mise.

Nezapomeòte sledovat herní sekci CDR pro kompletní pøehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat dennì desítkami èlánkù, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Tagy: 
Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Experimentální střílečka Superhot v dalším super žhavém traileru [E3 2015]

Žádné komentáře.