CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout 4 představuje nový datadisk Nuka-World v akci [GC 2016]

Fallout 4 Nuka 3
Post-apokalyptický Boston aktuálně čeká na svoji šestou a poslední expanzi, než se příběh Falloutu 4 nadobro uzavře a nechá napospas už jen své komunitě. Co si vývojáři přichystali pro tuto závěrečnou kapitolu? Na GamesComu ukázali trailer shrnující vše.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Od vydání posledního datadisku pro Fallout 4 nás dělá už jen necelé 2 týdny. Na aktuálně probíhajícím GamesComu tedy nemohl alespoň v krátkosti chybět, aby při vší té změti novinek náhodou hráči nezapomněli i na ty starší. Expanze se nám velmi stručně představilo už na letošní E3, taktéž trailerem, který o samotném obsahu příliš nevypovídal.

Zhlédnutím nového traileru zjistíte, že tento obsah se od toho předešlého velmi odlišuje. Nebere si servítky s absurditou a předvádí postapokalyptickou pouť, kde atrakce jsou obohaceny nájezdy zmutovaných lidí, zalesněné všeobjímající přírodou s podkresem hudby, která má do vážnosti velmi daleko.

S častými prostřihy je tak náplň nového DLC parádně představena, od prostředí, přes nepřátele až po satirického ducha celého obsahu. Datadisk by měl přinést nové mise, příběh, zbraně a možnosti vylepšení vaší pevnosti. 

Fallout 4: Nuka-World vyjde cenově na 15 eur, očekávat jej můžete 30. srpna. Vzhledem k tomu, že původní plán pro titul bylo vydat tři doplňkové obsahy, nikoliv výsledných šest, vzrostla cenu Season Passu z 30 eur na 50 eur.

Fallout 4 Nuka 1Fallout 4 Nuka 2

Tímto datadiskem se uzavírá příběhová kapitola Falloutu 4, což otevírá Bethesdě možnosti se začít věnovat více dalším projektům. Nutno připomenout včerejší zprávu, kdy vyšlo na povrch, že si společnost zaregistrovala značku Fallout: New Orleans. Je tedy nadmíru jasné, že se autoři už poohlížejí po dalším pokračování.

Bylo by nicméně překvapením, kdyby Bethesda vydala jako svůj nadcházející titul opět pokračování postapokalyptického Falloutu. Spíše bychom mohli očekávat další díl The Elder Scrolls, už jen proto, že všechny díly jsou od sebe vzdáleny okolo 5-6 let, přičemž poslední Skyrim už je tu s námi od roku 2011.  

Diskuse ke článku Fallout 4 představuje nový datadisk Nuka-World v akci [GC 2016]

Žádné komentáře.