CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout 4 vrací původní dialogové možnosti, skrze modifikaci

Fallout 4 Dialog Mod 3
Jako ostatně u každé Bethesďácké hry, i Fallout 4 září nejen radioaktivitou o něco více s uživatelskými modifikacemi. Jedním z problémů aktuálního dílu jsou dialogové možnosti, a tak se komunita rozhodla si je upravit k obrazu svému.

V jádru zůstávají rozhovory samozřejmě stejné, komunita si nenadabovala žádné dodatečné repliky. Komu by tedy vadil scénář samotný, modifikace ho příliš neukonejší. V jednom se však herní komunita v recenzích i názorech uživatelů shodla – dialogové možnosti jsou osekané do takové míry, že hráč neví, co ve výsledku protagonista poví (a může si tak omylem znepřátelit některé postavy či říct něco ultra tupého).

Fallout 4 Dialog Mod 4Fallout 4 Dialog Mod 1

Modifikace s názvem Full Dialogue Interface mluví za vše. Každá odpověď škrtá původní zkratkování a v rozhraní se zobrazuje celá, stejně jako tomu bylo v předešlých dílech. Stejně tak vzhled zahazuje gamepadové vzezření a nahrazuje jej řádky s číselným označením. Posun jedině k lepšímu. 

Fallout 4 Dialog Mod 2

Nových odpovědí se pochopitelně nedočkáváme, a tak dialogům zůstává stejný rozsah čtyř voleb, nic víc. Pokud teprve Fallout 4 plánujete rozehrát, tuto modifikaci rozhodně doporučujeme nainstalovat, i pokud podobným úpravám zrovna neholdujete. Můžete to považovat spíše za takový bugfix.  

Zdroje: 

Diskuse ke článku Fallout 4 vrací původní dialogové možnosti, skrze modifikaci

Pátek, 20 Listopad 2015 - 11:21 | hixaxon | Super, je to o hodně lepší než vidle v zádech...

Zobrazit diskusi