CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout Shelter pro Android má datum vydání

Fallout Shelter Screenshot 02
Velmi úspěšný Fallout Shelter se zatím dočkal pouze exkluzivity pro iOS zařízení. Svými kvalitami není jen pouhou výplní čekání na regulérní čtvrtý díl, ale také plnohodnotnou zábavnou hrou na cesty. A už brzy se jej dočkáme i na Android.

Nebudeme vás dále napínat, Fallout Shelter bude k dostání na Google Play už 13. srpna. Vřele doporučujeme hru alespoň zkusit – od svého E3 narození okouzlil už řady hráčů a zaznamenal mnoho úspěchů. Pokud vás titul zcela minul, doporučujeme dohnat resty v naší zprávě z minulého měsíce:

I přes mnohdy kontroverzní free-to-play model se jedná o férovou hru, která přehnaně nenapíná a nenutí hráče do neustálého odlivu financí. Přestože se ve hře mikrotransakce nacházejí, nejsou tak stěžejní, jako je tomu na poli F2P zvykem.  

Za peníze si můžete ve hře pořídit „lunchboxy“ obsahující různé suroviny a předměty, které vám pomohou při budování Vaultu (protiatomového krytu). Během prvních dvou týdnů od vydání se na těchto bonusech podařilo Falloutu Shelter vydělat přes 5 milionů dolarů, což je v kontextu mobilních her ohromný úspěch. 

Brzy po svém vydání se titul slušnou dobu dokonce slunil mezi Top 3 nejvýdělečnějšími aplikacemi na Apple Store. Počtem stažení předehnal dokonce Facebook, YouTube i Instagram. Současná situace je už pochopitelně jiná, nadšení ze hry utichlo a spousta hráčů titul odložilo. Podobný průběh by se ale dal očekávat i na Android platformě. O verzi pro Windows Phone se zatím mlčí. 

Společně s vydáním nové verze se mohou stávající hráči těšit na nový patch, který do hry přidá několik novinek. 

Diskuse ke článku Fallout Shelter pro Android má datum vydání

Žádné komentáře.