CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Filmový Zaklínač oficiálně potvrzen! Série několika filmů pokryje knížky

Cetl jsem zaver zaklinace. To mysli vazne, planuji to uriznout driv nebo konec prepsat (mozna s vyuzitim Neco konci, neco zacina)?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

co se vám nezdá na konci knižní předlohy Zaklínače??

jestli mluvíte o tom, že Yennefer a Geralt "umřeli" při tom běsnění davu (Geralt probodnutý, Yennefer zhroucená vyčerpáním při snaze zachránit Geralta), tak na tom nic špatného není.

Pokud si dobře pamatuji, tak někde ve dvou prvních knihách (knihy s různými povídkami v různé době.) postavy vzpomínali právě na to běsnění davu, kde Geralt a Yennefer málem umřeli. Jelikož ten příběh se odehrával až po konci 7. knihy, tak z toho logicky vyplívá, že to museli přežít.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jedina povidka co si pamatuju ze byla po konci Pani Jezera je Neco konci neco zacina. A ta byla napsana o hodne driv a Sapkowski se k ni ted nechce znat. A nezda se mi, ze ten konec vypada spis jako TPK aneb "rocks falls everyone dies" misto aby se skutecne uzavreli vsechny rozjete dejove linie.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Trošku bych poupravil, že film Zaklínač z roku 2001 je právě sestříhaný ze seriálu, seriál tedy není prodloužený film. A ačkoliv se příliš nepovedl, tak určitě stojí za shlédnutí (ideálně v Polštině), ať už kvůli Geraltovi, kterého výborně stvárnil Michał Żebrowski, který i přes původní výhrady fanoušků ke castingu naprosto přesvědčil a na roli Geralta sedl jako prdel na hrnec, tak kvůli některým scénám, které se fakt povedly a také kvůli výbornému soundtracku Grzegorze Ciechowskiho, který je na CD rarita a já ho za boha nemůžu sehnat.
Jo a Marigold (v originále Jaskr) ne Merigold.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak...Naopak jsem byl "zklamany" z filmu prave proto, ze jsem nejdriv videl serial a pak film a vlastne film byl ciste a pouze sestrihany z toho serial, takze jsem tam nevidel nic noveho, a v tom serial I veci davali lepsi smysl, nebot bylo vice prostoru na vysvetlovani deje okolo...
A pravda, bylo to takove "poloamaterske", ale o to vetsi to melo kouzlo, me se to libilo prave proto, jak to bylo takove syrove, "amaterske", nevyumelkovane...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.