CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Finská Jolla s novým systémem Sailfish OS jde příští týden do prodeje

"Právě aplikace jsou problémem u platformy Windows Phone. Ve srovnání s Androidem a iOS je jich řádově méně." ..... tyhle reci nemam rad. Kdyz ma nejaka platforma milion a druha "jen" 100 tisic aplikaci, tak to neznamena, ze jich ma min .... pouzitelnych aplikaci bude do tisicovky bez ohledu na platformu ....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Windows Phone jich může mít 100 000, ale použitelných nebude ani 100. Obchod s aplikacemi pro WP je ještě více zaplněný nefunkčními a hroznými aplikacemi, než obchod Play pro Android, kde jich bude použitelných alespoň těch 100 000. A to nemluvím o hrách, které jsou na Android a iOS zdarma, zatím co na WP placené. Vývojáři prostě Windows Phone nepodporují a nevyvíjí pro ně aplikace. Windows Phone 8 jsem měl dlouho, takže vím, o čem je řeč. Aplikace jsou na této platformě obecným problémem.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

No mi tu nic vyrazne nechybi. Az na nahravani hovoru, coz nejde diky platforme a taky neduhy samotne platformy, jinak se to da snest. Jedine co mi vadi je polofunkcni skype a nefunkcni lync a neexistujici RDP ..... vse od MS, co na konkurencnich platformach udelal dobre, tady se na to uplne vysral, coz je fakt bida.
Hry jsou placene, ale zas tam pak neni reklama. Na androidu je mozna vic neplacenych, ale s reklamou a po zaplaceni bez ni. Treba angrybirds, kdy na WP je jen prvnich nekolik kol .... ale zas to stoji jen 20ku. Kdyz si clovek ale veme, ze misto androidu za 15k (aby se moc nesekal), mam rychlejsi telefon za 5k, tak za tech 10k rozdilu si tech her muzu koupit tri prdele:) Ano je tam ta psychologicka bariera i blbe dvacetikacky, takze ja si tam zatim taky nic nekoupil:) Mozna kdybych si nastavil tu penezenku, tak bych si neco i koupil, ale zadna hra by to asi stejne nebyla:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ale keby si na ten tvoj telefonik za 5k nainstaloval taku kopu zbytocnych aplikacii ako si ludia instaluju na android, tak by sa ti "sekal". Na druhu stranu je pravda, ze ty si svoj WP telefon nikdy tak aplikaciami nezaprasis. Ma to velmi jednoduchy dovod - tolko aplikacii na WP neexistuje :-D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Lol, ted jsem se jal pocitat aplikace a mam jich tam 105 nainstalovanych .... kdyz se podivam na android, tak jich mam 46 .... asi tak .....
Vyborne na WP je, ze se NIKDY nebude sekat, bez ohledu na to, kolik je tam nainstalovanych aplikaci, protoze zadna z nich aktualne nebezi a neni duvod, aby se cokoliv sekalo ..... celkem rozdil od androidu, ktery se s casem zpomaluje az do kompletniho resetu tovarniho nastaveni ....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ak nekupis Andoid aspon za 400EUR, tak je nepouzitelny uz out of box. Ja som mal na mojom telefone za 250 len Sygic a to len Europu a potom len predinstalovane aplikacie ktore nesli odstranit bez nasledkov a ten telefon bol neskutocne pomaly. Teraz som daval posledny opdate. Spravil master reset a nedal ani ten Sygic a ten teleon je stale prilis pamaly. Zenin WP8 je z uplne ineho sveta a to tam ma nastahovanych aspon zo 10 aplikacii a viac veci je stale online.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Vtipne, ale snad nie myslene vazne..

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

A naco jsou ty aplikace?
Budu vydělávat víc peněz?
Budu díky nim mít více volného času?
Spotřebuji méně benzínu?
Dá se s nimi souložit?

Ve velekých firmách typu Hrozná Pakárna inc... čím větší životní looser, tím dražší telefon.
Plat 15k čistého, vlastní telefon za 20k s DPH.
Plat 70k čistého, firemní telefon v ceně 3000kč(za nový).
ohne sranda

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Dovolim si pochybovat o tom, ze ste mali Windows Phone "dlouho". Kolko je "dlouho"? Styri mesiace? Pol roka? Od WP 7.8 sa pocet pouzitelnych aplikacii zvysuje a momentalne je pocet a ich kvalita na vybornej urovni.
Len pre vierohodnost mojej vypovede, geneza mojich Lumia zariadeni: Lumia 710, Lumia 820, Lumia 920 aktualne.

Treba sa pozriet okolo seba, spravit si vlastny nazor an zaklade vlastnej skusenosti a neopakovat internetom vyprodukovane nezmysly.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.